Επικίνδυνος ανθελληνισμός εκ των έσω: Την 25η Μαρτίου αυτή θα τραγουδήσει στην όπερα των Σκοπίων

 

 19/3/2024

Το όνομα αυτής είναι Κλεονίκη Δεμίρη και θα πάει στα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" να τραγουδήσει. Στην όπερα. Για να τιμήσει την 25η Μαρτίου του 1821.

Έχουμε χάσει κάθε λογική, έχουμε αλλοιώσει μόνοι μας κάθε πτυχή της ιστορίας μας. Έχουμε υποκύψει σε όλες τις θελήσεις των Σκοπιανών που αγωνίζονται, και μετά την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών, να επικρατήσουν στον κόσμο ως οι πραγματικοί "Μακεδόνες" που μιλούν "μακεδονικά".

Αυτή την φορά, το ανθελληνικό χτύπημα έρχεται από την πρεσβεία της Ελλάδας στα Σκόπια που διοργανώνει, ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και ώρα 18:30, "μια ξεχωριστή παράσταση ελληνικής μουσικής με την ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη".

Έχουν δώσει και τίτλο στην εκδήλωση που θα γίνει στην Εθνική Όπερα των Σκοπίων: "Οι Έλληνες συνθέτες ταξιδεύουν στον κόσμο". (Πληροφορίες από Νέο Κόσμο και ertnews.gr)

Αλήθεια, θα παίξετε και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη που πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, αρνούμενος να δοθεί σ΄ αυτό το κρατίδιο το όνομα "Βόρεια Μακεδονία"; 

Τα δικά του κόκαλα θα τρίζουν, όπως τρίζει και η λογική κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πατριώτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου