«Αδίστακτος» ο Ερντογάν στην Σμύρνη: Χαρακτήρισε εχθρό την Ελλάδα παρά το σύμφωνο φιλίας


 11/3/2024

Ενώ συνεχίζονται σήμερα οι ελληνοτουρκικές συνομιλίες, επειδή η ελληνική κυβέρνηση θέλει οπωσδήποτε φιλία και συμφωνία με τους γείτονες, ο Ερντογάν επιδίδεται ξανά σε μια επίθεση εις βάρος της Ελλάδας: Σας πετάξαμε στην θάλασσα!...

O Ταγίπ Ερντογάν μια ακόμα φορά πήρε το μικρόφωνο όχι μόνο για να μιλήσει αλλά και για να τραγουδήσει ένα τουρκικό ερωτικό τραγούδι όπως συνηθίζει. Και θυμίζοντας τον παλιό καλό εαυτό του επιτέθηκε στην Ελλάδα.

Στην πρώτη του προεκλογική ομιλία για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, δεν δίστασε να δείξει τις πραγματικές προθέσεις του.

Όπως αναφέρεται στην σελίδα newpost.gr:

Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν παρά το Ελληνοτουρκικό σύμφωνο φιλίας που υπέγραψε με την χώρα μας, χαρακτήρισε εχθρό την χώρα μας θυμίζοντας στους  ψηφοφόρους του ότι «στην Σμύρνη ρίξαμε τον εχθρό στην Θάλασσα.»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε την πρώτη του προεκλογική ομιλία πριν τις τουρκικές δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 31 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην μεγάλη του αγάπη στην Σμύρνη κάνοντας λόγο για νέα «απελευθέρωση της Σμύρνης» αν κερδίσει την πόλη στις δημοτικές εκλογές. «Βγάλτε κραυγή να ακουστεί όλο το Αιγαίο» είπε χαρακτηριστικά.

«H Σμύρνη ρίχνοντας  τον εχθρό στη θάλασσα, διέλυσε όχι μόνο τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της, αλλά και τις φιλοδοξίες για προδοσία ενάντια στην ανεξαρτησία της πατρίδας. Πλησιάζει η ώρα της επούλωσης των πληγών της Σμύρνης.20 ημέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος και συνέχισε:

«Απελευθερώθηκε από τον εχθρό πριν από έναν αιώνα, αλλά δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από τους ανήμπορους  σε υπηρεσία. Ευχόμαστε η Σμύρνη να βγει νικήτρια. Γι’ αυτό, βγάλτε τόση κραυγή  από εδώ, ώστε να ακουστεί σε όλο το Αιγαίο. Είμαστε έτοιμοι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου