Με κάθε θυσία, ακρωτηριασμός; Έγγραφα που διέρρευσαν αποδεικνύουν ότι η τρανς τρέλα είναι ένα παγκόσμιο ιατρικό σκάνδαλο

 

12/3/2024 

Τι είναι ο "μηδενισμός" ενός σώματος και πόσο επικίνδυνες είναι οι ορμονικές θεραπείες και οι εγχειρήσεις αλλαγής φύλου, η κολποπλαστική και η δημιουργία ψευδοπενίας...

Μια διαρροή ειδήσεων από ένα εσωτερικό φόρουμ της Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης Τρανσέξουαλ Υγείας (WPATH), της κορυφαίας επιστημονικής και ιατρικής αρχής για την «ιατρική του φύλου», υπογραμμίζει τις κτηνώδεις πρακτικές της χειρουργικής αλλαγής φύλου και την απίστευτη άγνοια των υποκείμενων ψυχιατρικών ασθενειών και της έλλειψης της ικανότητας λήψης αποφάσεων των ανθρώπων στους οποίους επιβάλλονται αυτά τα πειράματα θεραπείας ως η τελική λύση στα προβλήματά τους.

Η δεξαμενή σκέψης «Environmental Progress» δημοσίευσε τα λεγόμενα αρχεία WPATH στις 4 Μαρτίου. Αυτές είναι κυρίως συζητήσεις από μέλη της «Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης για την Υγεία των Τρανσφυλικών» σε ένα εσωτερικό φόρουμ. Αν και δεν υπάρχει επίσημο πρότυπο στην τρανς ιατρική, το WPATH έχει σημαντική επιρροή στην πρακτική και τους κανονισμούς παγκοσμίως και θεωρείται αρχή εδώ. Αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό γιατί υπάρχουν και ορισμένοι ακτιβιστές στην ένωση που θέλουν να τροφοδοτήσουν την τρανς τρέλα.

Ακόμη και η σχιζοφρένεια και η διασπαστική διαταραχή προσωπικότητας δεν αποτελούν εμπόδιο

Είναι σαφές από τα αρχεία της WPATH ότι οι γιατροί και οι ειδικοί της ένωσης που εργάζονται με τρανς άτομα φαίνεται να έχουν την πρόθεση να προβούν σε επικίνδυνες θεραπείες στους ασθενείς τους - ακόμα κι αν οι πάσχοντες είναι γνωστό ότι έχουν τις πιο σοβαρές υποκείμενες ψυχιατρικές ασθένειες που ευθύνονται για αυτό. Η διαταραχή της ταυτότητάς τους και η σύγχυση των φύλων τους είναι πιθανό να είναι η αιτία. Υπάρχει ακόμη και μια συζήτηση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης ασθενών με διασπαστική διαταραχή προσωπικότητας, των οποίων οι «προσωπικότητες» δεν έχουν όλες την ίδια ταυτότητα φύλου. Ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στα μέτρα αλλαγής φύλου εδώ. Τα μέλη γνωρίζουν ότι οι ορμονικές θεραπείες και επεμβάσεις έχουν σοβαρές αρνητικές συνέπειες, καθώς πολλές βλάβες αποτελούν αντικείμενο ζωηρής συζήτησης. Τα πράγματα γίνονται πραγματικά διεστραμμένα όταν γίνεται μια συζήτηση για την δημιουργία σωμάτων που δεν υπάρχουν στη φύση - για παράδειγμα «μηδενισμός», δηλαδή ένα σώμα χωρίς γεννητικά όργανα.

Η «Environmental Progress» συνόψισε τα αρχεία WPATH ως εξής:

Στα έγγραφα του WPATH, τα μέλη δείχνουν ότι παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν τις εξουθενωτικές και δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες των ορμονών διασταυρούμενης σεξουαλικής επαφής και άλλων θεραπειών, δεν λαμβάνουν υπόψη τις μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους ασθενείς. Τα έγγραφα δείχνουν ότι οι ασθενείς με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως η σχιζοφρένεια και η διασπαστική διαταραχή ταυτότητας και άλλες ευπάθειες... λαμβάνουν συγκατάθεση για ορμονικές και χειρουργικές επεμβάσεις!...

Τα έγγραφα δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι γιατροί και οι θεραπευτές γνωρίζουν ότι προσφέρουν θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή σε ανηλίκους που δεν μπορούν να κατανοήσουν πλήρως τα γεγονότα. Τα μέλη του WPATH γνωρίζουν ότι οι αναστολείς της εφηβείας, οι ορμόνες και οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε στειρότητα και άλλες επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και της δυσλειτουργίας του πυελικού εδάφους. Ωστόσο, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τη ζωή με ιατρικές διαδικασίες για νεαρούς ασθενείς, συμπεριλαμβανομένης της κολποπλαστικής για ένα 14χρονο και ορμονών για ένα 13χρονο με καθυστέρηση στην ανάπτυξη.

Τα έγγραφα του WPATH δείχνουν επίσης πόσο έχει ήδη προχωρήσει ο ιατρικός πειραματισμός στον τομέα της ιατρικής του φύλου, με συζητήσεις για χειρουργούς που εκτελούν «μηδενισμούς» και άλλες ακραίες σωματικές τροποποιήσεις για να δημιουργήσουν σωματότυπους που δεν υπάρχουν στη φύση.

Σοβαροί ακρωτηριασμοί

Στην περιεκτική αναφορά για τα αρχεία, το think tank κάνει συγκρίσεις μεταξύ αλλαγής φύλου και λοβοτομής. Έτσι χειρουργούνται τα γεννητικά όργανα και των δύο φύλων:

Μετά το σημερινό σκάνδαλο, οι άνδρες ασθενείς έχουν μείνει, στην καλύτερη περίπτωση, με μια κοιλότητα που απαιτεί δια βίου διεύρυνση και δραστική μείωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Οι λιγότερο τυχεροί υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές όπως νεοκολπικές στενώσεις, ουροποιητικά προβλήματα και συρίγγια. Ο Ritchie Herron, ένας απολυμένος άνδρας που υποβλήθηκε σε κολποπλαστική κατά τη διάρκεια μιας κρίσης ψυχικής υγείας, περιγράφει τη ζωή του μετά την επέμβαση ως έναν ζωντανό εφιάλτη. «Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια να ζεις έτσι», είπε το 32χρονο θύμα του σημερινού ιατρικού εγκλήματος, που υποφέρει από συνεχή πόνο, μούδιασμα και προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα.

Οι γυναίκες ασθενείς υποβάλλονται σε μια διαδικασία που ονομάζεται φαλλοπλαστική, κατά την οποία οι χειρουργοί αφαιρούν ιστό από μια δότρια περιοχή, συνήθως τον αντιβράχιο αλλά μερικές φορές τον μηρό, και τον χρησιμοποιούν για να σχηματίσουν μια ψευδοπενία που δεν λειτουργεί. Η επέμβαση συνδέεται με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό επιπλοκών και συνήθως απαιτεί πλήρη υστερεκτομή και κολπεκτομή, δηλαδή χειρουργική αφαίρεση του κόλπου. Μια μελέτη του 2021 σε 129 γυναίκες που υποβλήθηκαν στην επικίνδυνη διαδικασία για τη δημιουργία ψευδοπέους βρήκε 281 επιπλοκές, που απαιτούσαν 142 αναθεωρήσεις.

Μάλιστα, υπάρχουν συγκλονιστικές φωτογραφίες στα social media με ακρωτηριασμένους πήχεις όπου κόπηκαν δέρμα και μυϊκός ιστός για να δημιουργηθεί αυτή η άχρηστη «ψευδοπενία». Όποιος πιστεύει ότι η τρανς τρέλα είναι ακίνδυνη θα πρέπει να δει αυτές τις φωτογραφίες και να φανταστεί ότι η κόρη του θα ερχόταν σπίτι με τέτοιες πληγές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι ασθενείς δεν θα ζήσουν ποτέ μια φυσιολογική ζωή. Οι γιατροί σας το γνωρίζουν αυτό και το αποδέχονται γιατί δεν τους απασχολούν οι συνέπειες. Μάλιστα υπάρχει η υποψία ότι κάποιοι αποκαλούμενοι γιατροί χαίρονται πολύ όταν νέοι ψυχικά άρρωστοι, μέσα στη σύγχυσή τους, προσφέρονται πρόθυμα να γίνουν πειραματόζωα για τέτοια πειράματα.

Όσοι επηρεάζονται μπορούν να περιγράψουν καλύτερα σε τι οδηγεί αυτό. Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορεί μέχρι σήμερα μια ανάρτηση του Yarden S., ενός αγοριού που έκανε επέμβαση για να τον μετατρέψει σε γυναίκα και το μετάνιωσε πικρά. Περιέγραψε μια «τρύπα» στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του από την οποία χύνονταν τα έντερά του. Ένας δακτύλιος από ουλώδη ιστό φράζει το μεγαλύτερο μέρος της εισόδου. Εάν τα έντερα δεν εκκενωθούν επαρκώς, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρά μπλοκαρίσματα που προκαλούν θανατηφόρους θρόμβους αίματος. «Έχω φτάσει ήδη στο στάδιο του μπλοκαρίσματος», έγραψε. Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα για την ψυχή του:

Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι η μοναξιά και η αδυναμία να βρω σύντροφο. Δεν μπορώ να έχω μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Είμαι χαμένος και μάλλον μου αξίζει αυτή η εξαπάτηση. Αυτό είναι το τίμημα αν εναντιωθείς με την φύση. Η ανθρωπότητα είναι καταστροφική και έχω καταστρέψει τον εαυτό μου. Ήθελα μόνο φιλία και αγάπη. Ήθελα η ζωή να είναι πιο εύκολη. Ήθελα να γίνω γυναίκα από τα 15 μου. Μακάρι να είχα την γνώση που έχω σήμερα. Ήμουν ένα μπερδεμένο παιδί που δεν είχε ταυτότητα. Μακάρι να μπορούσα να τα είχα κάνει όλα διαφορετικά, αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Είμαι τελείως κατεστραμμένος. Πηγή: report24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου