Η Μενδώνη, το λαμπρό χαμόγελο και ο σφαγέας του Ελληνισμού Κεμάλ

 

29/4/2024

Πόσα κιλά αναισθησίας κουβαλάς στα σωθικά σου ρε Μενδώνη;

Και, πόσα κιλά λογικής έχουν απομείνει στο μυαλό σου, που είναι παραδομένο στο ναρκωτικό της εξουσίας και της εφήμερης δόξας;

Σε βλέπουμε εδώ να καμαρώνεις με ένα λαμπρό χαμόγελο, με φόντο τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ.

Να διευκρινίσουμε ότι η φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου πολιτισμού στο Χ (twitter) -29 Απριλίου 2024 - Ανάρτηση με θέμα την επίσκεψη της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Κωνσταντινούπολη, μετά από σχετική πρόσκληση του τούρκου ομολόγου της Μεχμέτ Νουρί Ερσόι.

 Λίνα Μενδώνη, στο μυαλό σου μέσα, καμία σημασία δεν έχει η γενοκτονία των Ελλήνων; 

Σου λένε κάτι οι λέξεις Μικρασιατική Καταστροφή και Εξολόθρευση του Ποντιακού Ελληνισμού; 

Παραβιάζεις την ιερή και αιματοβαμμένη ιστορία των προγόνων μας και ταυτόχρονα προσβάλλεις όλους εμάς τους Έλληνες! Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ρίζες από την Μικρασία και τον Πόντο, έχουμε παππούδες και προπαππούδες που δολοφονήθηκαν, βιάστηκαν, εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές εστίες τους. Τι κι αν έχουν πεθάνει; Από αυτούς προερχόμαστε, σ΄ αυτούς ανήκει η σκέψη μας, αυτούς ακριβώς προσβάλλεις Μενδώνη, εσύ και η κυβέρνηση που εκπροσωπείς. 

Λόγο δεν θα δώσεις σε κανέναν, το ξέρουμε αυτό. Έτσι λοιπόν στάθηκες εκεί που σε ήθελαν οι τούρκοι, χαμογελαστή και ευτυχισμένη, αποδίδοντας τιμή και δόξα στον σφαγέα του Ελληνισμού. Αιδώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου