Φρέντι Μπελέρης: Μας καλεί να ψηφίσουμε ΝΔ και Μητσοτάκη και βέβαια τον ίδιο! Και να λέμε τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία"; Κρίμα!

 

 16/4/2024

Το μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για τις ευρωεκλογές, με την ΝΔ του Μητσοτάκη. Κρίμα, πολύ κρίμα...

Η ανάρτησή του στο facebook:

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος. Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στην πραγματικότητα, ο Μπελέρης μας καλεί να υποστηρίξουμε τον Μητσοτάκη που αποκαλεί τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" και αποδέχεται ότι οι σλάβοι είναι "μακεδονικός" λαός που μιλά "μακεδονικά". 

Ο Μητσοτάκης θα σώσει τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου; Ε ναι, όπως σώνει και την Μακεδονία μας μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα.

Εθελοτυφλεί ο Μπελέρης; Η ιστορία θα δείξει. 

Αλλά, δεν μας πείθει ότι ο αγώνας του δεν είναι προσωπικός. Μια χαρά προσωπικός είναι. Σε ανθρώπινο επίπεδο, δικαιολογείται η απόφασή του. Δεν αντέχει την φυλακή. Όμως, ας μην προσπαθεί να μας πείσει ότι θα σωθεί, με αυτόν τον τρόπο, ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός. 

Οι αγώνες για την Ελευθερία και την Δικαίωση του Έθνους μας δόθηκαν από Αγωνιστές και όχι από πολιτικάντηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου