O Τσίπρας με το ινστιτούτο του και ο Ζάεφ με το ίδρυμά του, τον Ιούνιο, θα πανηγυρίσουν εκ νέου στην Αθήνα

 27/5/2024

Ο Τσίπρας των Πρεσπών, μαζί με τον συνοδοιπόρο του, τον Ζάεφ, χεράκι χεράκι εξακολουθούν να χτυπούν πισώπλατα την πατρίδα μας. Γιατί; Διότι στις 17 Ιουνίου

και για δυο ημέρες, θα στήσουν μια φιέστα για την εδραίωση της κατ΄ αυτούς ανεκτίμητης συμβολής τους στα πεπραγμένα της Ελλάδας. 

17 με 19 Ιουνίου, λοιπόν, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ινστιτούτου Τσίπρα και του ιδρύματος Ζάεφ. Ένας από τους σκοπούς των δύο, είναι η καθιέρωση "Βραβείου των Πρεσπών"!!!

Δηλαδή, είναι να τρελαίνεσαι! Και προδοθήκαμε και θα το γιορτάζουμε επισήμως! Ταυτόχρονα, είναι να τρελαίνεσαι με την απάθεια των Ελλήνων πατριωτών! Πού εξαφανιστήκαμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας;;; Γιατί επιτρέψαμε τις αρχηγικές βλέψεις του καθενός να εξαφανίσουν τους αγώνες και τα δάκρυά μας για την γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου; 

Και αφού Τσίπρας και Ζάεφ εκτιμούν τους εαυτούς τους ως αρχιτέκτονες ενός μεγάλου επιτεύγματος, δηλαδή της "συμφωνίας των Πρεσπών", την οποία έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια οι σλάβοι, αφού λοιπόν αυτοπροβάλλονται ως διαμορφωτές της ελληνικής ιστορίας, είπαν να συμβάλλουν και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων άλλων ζητημάτων, όπως αυτό της Μέσης Ανατολής και του παλαιστινιακού. 

Φυσικά, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πολλοί "επίσημοι" προσκεκλημένοι, όλοι τους βέβαια υποστηρικτές της προδοτικής συμφωνίας του Τσίπρα. 

Να προσθέσουμε ότι ο επί χρόνια ανθέλληνας Μάθιου Νίμιτς, ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ, θα είναι κι αυτός εκεί, και βέβαια για τις "πολύτιμες υπηρεσίες" του θα είναι αυτός που θα λάβει πρώτος το "βραβείο των Πρεσπών". 

Καλέστε και την μητσοτακική παρέα στο συναπάντημα σας, αλλιώς θα ζηλέψει και ποιος ξέρει τι θα οργανώσει αυτή μετά!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου