Ο LGBTQ κωμικός Jaime Caravaca ξυλοκοπήθηκε πάνω στην σκηνή, επειδή έκανε σχόλια παιδεραστίας για μωρό 3 μηνών

Ο ηθοποιός και ακτιβιστής LGBT Jaime Caravaca δέχθηκε βίαιη επίθεση κατά τη διάρκεια μιας παράστασης μετά από σχόλια παιδεραστίας για ένα μωρό 3 μηνών

4/6/2024

Αδιανόητα άρρωστο το παιδεραστικό σχόλιο του Ισπανού ηθοποιού Caravaca! Το διαβάζεις και δεν το πιστεύεις ότι άνθρωπος μπορεί να ξεστομίσει τέτοιες κουβέντες!

Ο Caravaca είναι Ισπανός κωμικός και ηθοποιός γνωστός για τη δουλειά του στον τομέα του χιούμορ και του stand-up. Αφού έκανε παιδεραστικά σχόλια, ο ακτιβιστής Wokist δέχτηκε βίαιη επίθεση κατά τη διάρκεια μιας από τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Κατά τη διάρκεια ενός stand-up, ένα βίντεο λίγο λιγότερο από ένα λεπτό που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τον Jaime Caravaca στην μέση της παράστασής του όταν συμβαίνει ένα περιστατικό. Ένας άντρας, φορώντας γυαλιά ηλίου, περπατά προς τη σκηνή. "Ποιος είσαι;" ρωτάει ο Jaime Caravaca. Στη συνέχεια ο άντρας βγάζει τα γυαλιά του και ο κωμικός φαίνεται να τον αναγνωρίζει. Ο επιθετικός απαντά ειρωνικά με ένα "Φίλε!" πριν τον χτυπήσει βίαια στο πρόσωπο. 

Οι λόγοι της επίθεσης 

Ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε ως ο Alberto Pugilato, αρχηγός του μουσικού συγκροτήματος Pugilato, κατηγόρησε τον κωμικό για σχόλια με παιδεραστικούς συνειρμούς. Αυτά τα σχόλια έγιναν στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Πράγματι, ο Pugilato είχε μοιραστεί μια εικόνα του να κρατά το μωρό του με το μήνυμα «Περηφάνια και ευτυχία. Σε απάντηση, ο Jaime Caravaca, ένας LGBT ακτιβιστής, απάντησε λέγοντας ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να εμποδίσει το παιδί να είναι ομοφυλόφιλο και να "γαμηθεί από μαύρους πετεινούς".

 

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε το σχόλιο που πυροδότησε την αντιπαράθεση των δύο πρωταγωνιστών του βίντεο του Twitter
Η αντιπαράθεση επί σκηνής 

Μετά την επίθεση κατά του Καραβάκα στην σκηνή, ο δράστης απευθύνθηκε στο κοινό: «Αυτό είναι για τα παιδεραστικά σχόλια που έκανε για τον γιο μου.» Στη συνέχεια, έβρισε τον κωμικό αποκαλώντας τον «σκουπίδι». Παρά τις προσπάθειες του Καραβάκα να ηρεμήσει την κατάσταση λέγοντας «Μπορούμε να μιλήσουμε φίλε;» ο Πουτζιλάτο αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση, επιμένοντας: «Πήγαινε τώρα να κάνεις καταγγελία εναντίον μου», πριν του δώσει ένα τελευταίο χαστούκι για το δρόμο.

 Αντιδράσεις του κοινού και παρασκήνιο  

Ο αρχηγός του μουσικού συγκροτήματος Pugilato ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, δικαιολογώντας την δράση του με τον ρόλο του ως προστατευτικού πατέρα: «Είμαι απλώς ένας πατέρας που υπερασπίζεται το παιδί του. Έκανε σχόλια σεξουαλοποιώντας τον τρίμηνο γιο μου.»  

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jaime Caravaca κάνει ανάρμοστα σχόλια για παιδιά. Είχε ήδη προκαλέσει διαμάχη σχολιάζοντας μια δημοσίευση της Mónica Lora, βουλευτή του Vox στην Καταλονία, στην οποία μπορούσαμε να δούμε ένα παιδί σε καρότσι με σημαία του κόμματος του Abascal. Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε ότι τα παιδιά της βουλευτή «θα είναι ομοφυλόφιλοι ό,τι κι αν νομίζεις και ότι θα τα γαμήσουν προλεταριακά μαύρα πετεινά, όσες σημαίες και να τους βάλεις στο κεφάλι.»

Ο Jaime Caravaca κάνει παιδεραστικές παρατηρήσεις για τα παιδιά της Mónica Lora.
Ο Jaime Caravaca ίσως τώρα αρχίσει να σκέφτεται πριν κάνει τις φαντασιώσεις του για το τι θα γίνουν τα μωρά όταν ενηλικιωθούν!... Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου