Σιλιάνοφσκα: Είμαστε 60 χρόνια "Μακεδόνες"! Σιγά μην σε φοβηθούμε εμείς, εμείς που είμαστε 3000 χρόνια Μεγαλεξανδρινοί!

 

 5/7/2024

 Επιμένει να προκαλεί η πρόεδρος των Σκοπίων Σιλιάνοφσκα, θέλει να την αποκαλούμε "Μακεδόνισσα" εμείς οι Έλληνες!

Σε μια πρόσφατη που έδωσε αυτή η κυρία στο κανάλι 5 της χώρας της, και τι δεν ξανα-είπε! Οι Έλληνες δεν τηρούμε την συμφωνία, ενώ αυτή έχει κάθε δικαίωμα να αποκαλεί το κράτος της "Μακεδονία".

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι, όσο η ελληνική κυβέρνηση σιωπά εγκληματικά και ΔΕΝ ακυρώνει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τόσο οι Σκοπιανοί θα προκαλούν και θα επιβάλλουν τα ανιστόρητα θέλω τους!

Μερικά από αυτά που δήλωσε η Σιλιάνοφσκα, από τα μέσα της οποίας ξεπηδά το όνομα "Μακεδονία"!...

«Το όνομα είναι το μεγαλύτερο σημάδι ταυτότητας και αυτό βγαίνει από μέσα μου. Ξέρω τι είναι σωστό, αλλά όταν τραγουδιέται ο εθνικός ύμνος, οι άνθρωποι κλαίνε, βάζουν το χέρι τους πάνω στην καρδιά τους. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το όνομα. Δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι με κάποια πράγματα δεν μπορείς να είσαι και τόσο ορθολογικός, υπάρχει κάποια άρρηκτη σχέση ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό. Δεν θέλω να εκνευρίσω κανέναν, αλλά για εμένα είναι μέρος της συνήθειας μου. 

Για 60 χρόνια ήταν πάντα Δημοκρατία της Μακεδονίας. Περί αυτού πρόκειται, χωρίς να θέλω να γίνω κακεντρεχής».

Να υπενθυμίσουμε στην Σιλιάνοφσκα και στους κατοίκους των Σκοπίων ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε πάνω από 3000 χρόνια Μεγαλεξανδρινοί! Γιατί η Μακεδονία ήταν και παραμένει μόνο Ελληνική! Τα πάντα, όλα, παντού, κάτω από την γη, πάνω από την γη, είναι γραμμένα με την ανεξίτηλη Ελληνική Σφραγίδα και Γραφή! Κι έτσι θα παραμείνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου