Ο γαλλικός στρατός εκπαιδεύει Ουκρανούς νεοναζί!!! Κατά τα άλλα, η Λεπέν είναι ακροδεξιά!...

  

1/7/2024

Ουκρανοί νεοναζί εκπαιδευμένοι από τον γαλλικό στρατό στο στρατόπεδο La Courtine στο Creuse. Πώς είναι δυνατόν αυτό Εμμανουέλ Μακρόν!;

Στις 22 Μαΐου, το Mediapart δημοσίευσε μια έρευνα του Sébastien Bourdon σχετικά με «τον γαλλικό στρατό [που] εκπαιδεύει Ουκρανούς νεοναζί στη μάχη». «Μια ομάδα που ήρθε στη Γαλλία [στο στρατόπεδο La Courtine, στα νότια του Creuse,] στα τέλη του 2023 είχε στις τάξεις της αυθεντικούς νεοναζί. Γεγονός που ο γαλλικός στρατός δεν μπορούσε να αγνοήσει: κάποιος είχε τατουάζ στο πρόσωπό του το σύμβολο των SS».

 

 

 

Πρώτα απ 'όλα, δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε το έργο που επιτελείται από αυτόν τον «Ανεξάρτητο Δημοσιογράφο & Ερευνητή Ανοιχτού Κώδικα». Πράγματι, δεν πρέπει να του ήταν εύκολο να δημοσιεύσει αυτό το άρθρο στο Mediapart... Ο Edwy Plenel έχει κάνει τα στραβά μάτια στην Ουκρανική ακροδεξιά τουλάχιστον από τις 28 Οκτωβρίου 2022 (και δεν είναι ο μόνος !). Ο τελευταίος, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του ως πρόεδρος και διευθυντής έκδοσης της ηλεκτρονικής εφημερίδας στις 14 Μαρτίου 2024, αγνόησε συγκεκριμένα την υποψηφιότητα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2022 για το Βραβείο Ζαχάρωφ μιας φωτογραφίας της Olga Malyuchenko, της αρραβωνιαστικιάς του κυρίου Frostovik, δηλαδή Νικολάι «Φροστ» νεοναζί μέλος του συντάγματος Αζόφ.

Η Olga Malyuchenko και το πρώην οικόσημο του τάγματος Azov με τα σύμβολα Black Sun & Wolfsangel, που χρησιμοποιείται από τη 2η SS Panzer Division Das Reich
Η συνέχεια του άρθρου στην γαλλική ιστοσελίδα agoravox.fr

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις χθεσινές εκλογές στην Γαλλία το κόμμα του Μακρόν που υποστηρίζει την Ουκρανία, υπέστη πανωλεθρία, ενώ το κόμμα της Λεπέν σημείωσε τεράστια άνοδο. Την τελευταία την κατηγορούν ως ακροδεξιά, αυτοί που εκπαιδεύουν νεοναζί. 

Ζούμε στην εποχή ή την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του παραλογισμού!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου