Σοκ! Ποιες κυρώσεις; Η Ευρώπη δίνει αμύθητα ποσά στον Ερντογάν!

8/10/2020

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης χρηματοδοτεί επενδύσεις στην Τουρκία, αυτή την χρονιά,

με ποσό 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δήλωση υψηλόβαθμου στελέχους της Τράπεζας.

"Φέτος, έχουμε ήδη επενδύσει πάνω από ένα δις ευρώ σε διάφορους τομείς, όπως παραγωγή, τράπεζες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην Τουρκία", είπε ο διευθυντής της εν λόγω Τράπεζας Γιούργκεν Ρίγκτερινκ, στο Λονδίνο.

Πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι οι επενδύσεις μέχρι το τέλος του έτους θα φτάσουν μέχρι και 1,5 δις ευρώ. (Πηγή:hurriyet.de)

Κατά τα λεγόμενά τους, και σε άλλες επίσημες συνεδριάσεις τους, βιάζονται να επενδύσουν σε πολλούς τομείς της τουρκικής κοινωνίας, για να επιταχύνουν την ανάπτυξη αυτής της χώρας. 

Κάθε συνετός άνθρωπος γνωρίζει ότι πολιτικοί και τράπεζες πάνε μαζί, σφιχτά, ενωμένοι σε ένα σώμα. Κατά συνέπεια, συνειδητά η Ευρωπαϊκή Ένωση επί μήνες προέβαλλε την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, λόγω της επιθετικής της στάσης στο Ελληνικό Αιγαίο, ενώ στην πραγματικότητα βοηθά τον Ερντογάν με κάθε τρόπο και μέσο. 

Η ΕΕ δίνει στον Ερντογάν αμύθητα ποσά για την αντιμετώπιση του αποκαλούμενου προσφυγικού, του δίνει δις για την ανοικοδόμηση και ανάπτυξη της χώρας του, του πουλά όπλα (Γερμανία), αλλά! Τον απειλεί και με κυρώσεις! Κοντολογίς, εμπαίζει τον ελληνικό λαό, με ή χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Έλληνα πρωθυπουργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου