Ντόρα η αμίμητη: Βούτυρο στο ψωμί μας, το Oruc Reis!



14/10/2020

Βυθίσατε το Χόρα, δεν ισχύει σήμερα, άλλωστε και τότε, επί Παπανδρέου εξέφραζε μια προσυνεννοημένη κατάσταση,

δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρωινή τηλεοπτική της συνέντευξη. 

Σε ερώτηση αν είναι η Ελλάδα προετοιμασμένη για θερμό (πολεμικό) επεισόδιο με την Τουρκία, η αδερφή του πρωθυπουργού είπε χαμογελαστά ότι δεν είναι θέμα προετοιμασίας, αλλά θέμα του υπουργείου εξωτερικών. Δηλαδή, μας είπε ότι δεν χρειάζονται πράξεις αλλά λόγια, λόγια, λόγια...

Όλο το ζήτημα, κατά την άποψή της, είναι η επαναφορά του θέματος της αξιόπιστης επιβολής κυρώσεων στην Τουρκία και ο επηρεασμός της κοινής γνώμης στην Ευρώπη. 

Εξάλλου, η Ντόρα θεωρεί ότι έχει πολλά εσωτερικά οικονομικά προβλήματα η Τουρκία. Ναι, μαντάμ Ντόρα, αυτό όμως δεν εμποδίζει μήνες τώρα, να εμπαίζουν οι Τούρκοι τον ελληνικό λαό! Ωστόσο, για την Ντόρα, εκείνο που προέχει είναι να μην παρασυρθούμε τώρα από συναισθήματα οργής. 

Είπε και το αμίμητο: Η παρουσία του Oruc Reis τόσο κοντά στο Καστελλόριζο, είναι βούτυρο στο ψωμί μας!!!

Δεν είναι βούτυρο στο ψωμί μας, είναι πύρινο αγκάθι στην ύπαρξή μας, και θέλουμε να το διώξουμε πάση θυσία! Μαντάμ Ντόρα! Οι κυρώσεις, για τις οποίες με τόσο βαθύ πόθο εκφράζεστε όλοι, είναι βούτυρο στο ψωμί του Ερντογάν! 

Επιτέλους, γιατί πιστεύετε ότι η κοινή ευρωπαϊκή γνώμη θα σώσει το Αιγαίο μας; Ή θεωρείτε ότι αποβλακωθήκαμε τόσο οι Έλληνες που τα καταπίνουμε αμάσητα όλα όσα λέτε; 

Ο λαός, από αρχαιοτάτων χρόνων έλεγε, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος! Να τον ακούτε τον λαό, κάτι ξέρει κι αυτός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου