Κύπριοι Ευρωβουλευτές σιγοντάρουν τους Τούρκους! Ο εχθρός εντός των πυλών...

21/112020

Στον Ελληνισμό, ο χειρότερος εχθρός είναι τραγικώς πολλές φορές εντός των πυλών!

Με επιστολή τους Ευρωβουλευτές της Κύπρου ζητούν απαγόρευση της εξτρεμιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων εκ Τουρκίας. Κάποιοι Ευρωβουλευτές εκ Κύπρου δεν την υπέγραψαν! 

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Γαλλίας, Κύπριοι Ευρωβουλευτές, με πρωτοβουλία τον Κ. Μαυρίδη του ΔΗΚΟ, έστειλαν επιστολή στον Ζοζέπ Μπορέλ, Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, αξιώνοντας την απαγόρευση της τουρκικής εξτρεμιστικής και εγκληματικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων και των διαφόρων ομάδων της. 

Την επιστολή υπέγραψαν 33 Ευρωβουλευτές από 6 διαφορετικές πολιτικές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και 4 Κύπριοι, ο Μαυρίδης, ο Παπαδάκης, ο Φουρλάς και ο Χριστοφόρου.  

Την επιστολή δεν υπέγραψαν δύο Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ, ο Γιώργος Γεωργίου και ο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ. Η δικαιολογία τους προς τα κυπριακά ΜΜΕ ήταν ότι δεν ενημερώθηκαν!

Τι είδους ενημέρωση χρειάζονται οι δύο αριστεροί Ευρωβουλευτές για να ζητήσουν την απαγόρευση της άκρως επικίνδυνης και ανά τον κόσμο αποκαλούμενης φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων; 

Είναι καταδικαστέα η πολιτική συμπεριφορά και πράξη των συγκεκριμένων Ευρωβουλευτών αλλά και όλων των πολιτικών, σε Κύπρο και Ελλάδα, που εθελοτυφλούν για να εξυπηρετήσουν τον προσωπικό τους μικρόκοσμο, ενώ ο Ελληνισμός κινδυνεύει και ο Ερντογάν παίζει το ιμπεριαλιστικό του παιχνίδι και στα Κατεχόμενα και στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου