Οι κάτοικοι μιας χώρας θα εμβολιαστούν την άνοιξη για λόγους... ευτυχίας!!!


22/1/2021

Το βασίλειο του Μπουτάν βρίσκεται στην Νότια Ασία και αριθμεί περίπου 730.000 κατοίκους. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας της χώρας, ο πληθυσμός θα εμβολιαστεί στα μέσα του Μαρτίου 2021. Ο λόγος;

Η αναμονή για τον εμβολιασμό των κατοίκων κρίνεται αναγκαία, γιατί περιμένουν, με βάση το βουδιστικό ημερολόγιο, εκείνη την ημέρα που είναι τυχερή και γεννά ευτυχία!!!

Κατά την άποψη της υψηλότερης βαθμίδας της βουδιστικής θρησκείας, το χρονικό διάστημα από 14 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου είναι άκρως ακατάλληλο για εμβολιασμούς, γιατί τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά ! Αν μέσα σε αυτόν τον χρόνο γίνουν τα εμβόλια, θα καταδικαστούν οι άνθρωποι σε μεγάλη κακοτυχία. 

Βέβαια, μια πιο λογική ερμηνεία αυτής της αναβολής, είναι ότι περιμένουν να δουν πρώτα ποιες θα είναι οι παρενέργειες του εμβολίου σε κατοίκους άλλων χωρών που θα έχουν στο μεταξύ εμβολιαστεί. 

Γεγονός είναι ότι το βασίλειο διαθέτει ήδη τον απαιτούμενο αριθμό εμβολίων. Ωστόσο, όπως σημειώνει η γερμανική ενημερωτική ιστοσελίδα ard nachrichten, αυτό το βασίλειο είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που βάζει την ευτυχία των ανθρώπων, με βάση το Σύνταγμά της, πιο πάνω από την οικονομική της ανάπτυξη! 

Άραγε, στην Ελλάδα θα ζήσουμε ποτέ την υπέρτατη ημέρα της ευτυχίας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου