Παγκόσμια αναλγησία που ξεπερνά τα όρια της ανθρωπιάς...

 
22/1/2021

Κατά το ήμισυ αποτελεσματικό το εμβόλιο των Pfizer-Biontech κατά του κορωνα-ιού/covid 19. Το παραδέχθηκε στην σημερινή ενημέρωση η κυβέρνηση διά στόματος του επιστήμονα/γιατρού της Γκίκα Μαγιορκίνη.

Όπως δήλωσε, με την πρώτη δόση του εμβολίου, επέρχεται αποτελεσματικότητα κατά 50% . Τα συμπτώματα σταματούν να εμφανίζονται, βάσει των στατιστικών υπολογισμών τους, την 12η ημέρα του εμβολιασμού. 

Αναφέρθηκε στα αποτελέσματα από τον εμβολιασμό στο Ισραήλ, όπου έχουν εμβολιαστεί πάρα πολλοί άνθρωποι. Με βάση αυτά, μίλησε για το 50% της επιτυχίας του εμβολίου. Και με βάση αυτά, οδηγούνται οι επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο δεν εξασφαλίζει την μείωση της μετάδοσης του κορωνα-ιού. 

Δηλαδή, με λίγα λόγια, και αξιοποιώντας ο άνθρωπος την λογική του, καταλήγει σε κάποια συμπεράσματα: 

-Η καθυστέρηση στις παραδόσεις του εμβολίου μπορεί να οφείλεται όχι σε αθέτηση των όρων παράδοσης μεταξύ ενός κράτους και της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά στο γεγονός ότι κάθε πλευρά αναμένει αποτελέσματα από τους πληθυσμούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί. Κοντολογίς, αυτοί οι άνθρωποι μάλλον έχουν γίνει πειραματόζωα... 

-Η επιμονή των κυβερνήσεων, με κυρίαρχη θέση της ελληνικής, στον εμβολιασμό, σαν να είναι αυτός πανάκεια, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα και δεν συνυπολογίζει τον ανθρώπινο φόβο. Καταδικαστέα, γιατί οι ίδιοι οι ιθύνοντες παραδέχονται δημόσια ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι αμφισβητούμενη. Γιατί, καθαρά και ξάστερα, το 50% είναι πολύ μικρό ποσοστό επιτυχίας, το οποίο όμως μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Εξάλλου, αρκετοί θάνατοι έχουν σημειωθεί σε διάφορες χώρες μετά από τον εμβολιασμό των άτυχων ανθρώπων. Μπορεί οι επιστήμονες να υποστηρίζουν ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στο εμβόλιο, αλλά δεν πείθουν. Και δεν πείθουν, γιατί ο ανθρώπινος φόβος πηγάζει από τα εσώψυχα και όχι από τις επιστημονικές ερμηνείες. 

Όλη αυτή η εικόνα, με αναφορά στην ανθρωπότητα, καταδεικνύει ότι κάποιοι λαοί εμβολιάζονται γρηγορότερα, ώστε να δώσουν τα επιθυμητά στατιστικά δεδομένα στους υπόλοιπους... Αν αυτό δεν είναι αναλγησία, που ξεπερνά τα όρια της ανθρωπιάς, τότε τι είναι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου