Γιατί η ΕΡΤ δίνει βήμα στον Κοτζιά, για να κάνει μαθήματα πατριωτισμού;


23/1/2021

Κάνεις ένα ορυχείο χρυσού στην Ελλάδα, και δίνεις τα δικαιώματα εκμετάλλευσης σε ξένους! Ε, δεν το κάνεις αυτό, όταν μιλάς για ΑΟΖ με τους ξένους! Δεν το κάνεις με τους Ιταλούς, δεν δίνεις κυριαρχικά σου δικαιώματα στους άλλους! Ούτε και με τους Τούρκους φυσικά...

Αυτά δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Ν. Κοτζιάς σε σημερινή πρωινή συνέντευξη στο κρατικό κανάλι. 

Αναφέρθηκε και στους Ιταλούς, και τόνισε πόσο σωστά συμπεριφέρθηκε ο ίδιος, που δεν έκανε καμία συμφωνία παραχωρώντας ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. 

Έκανε και μαθήματα της σημασίας των διερευνητικών επαφών που όταν αποτυχαίνουν, οδηγούν στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης. 

Και οι κρατικοί παρουσιαστές ευγενικότατα έθεταν τα ερωτήματά τους, εκφράζοντας την λαχτάρα τους να μάθουν πράγματα από την εμπειρία του ως υπουργού. 

Αυτός, ο Κοτζιάς, ο πρωτεργάτης της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έπρεπε να νομιμοποιείται στην κρατική τηλεόραση και δεν έπρεπε για κανέναν λόγο να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στους Έλληνες. 

Γιατί είναι αυτός που το μεγαλύτερο και αρχαιότερο χρυσωρυχείο του Ελληνισμού, την Μακεδονία, όνομα, ιστορία, γλώσσα, όλα τα πολύτιμα αγαθά του δηλαδή, τα παρέδωσε αμαχητί στους σλάβους. 

Δεν θα έπρεπε να έχει βήμα για να μιλά, πουθενά! Και όμως, στο καταντημένο κράτος ο ανθελληνισμός καλά κρατεί!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου