Ιατροδικαστής από τον Έβρο προς Μητσοτάκη: Ήμουν κι εγώ εκεί! Είμαι γραφικός και ακροδεξιός;

 
23/1/2021

Την οργή όλων των Ελλήνων προκαλεί η συριζαίικη δήλωση του Μητσοτάκη! Ακόμα και άνθρωποι του κόμματός του στρέφονται εναντίον του! 

Η πρόσφατη ακραία, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, επαίσχυντη δήλωση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη μέσα στην Βουλή, για όλους τους Έλληνες που συμμετείχαν στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια κατά της ψευδο-συμφωνίας του Τσίπρα με τα Σκόπια, είναι:

"Αυτές οι διαδηλώσεις πράγματι είχαν αρκετά γραφικά στοιχεία και ενδεχομένως να είχαν εμφιλοχωρήσει και κάποιοι θύλακες της ακροδεξιάς". 

Εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ σωπαίνουν, διότι τα λεφτά είναι πολλά και η εξουσία γλυκιά σαν ζάχαρη! 

Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι με κύρος από την ΝΔ που δεν διστάζουν να απαντήσουν ευθέως στην ύβρη του Μητσοτάκη. Όπως ο Κυριάκος Γεροντόπουλος, τ. Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, ιατρός, ιατροδικαστής, από τον Έβρο που στην χθεσινή του ανάρτηση στο twitter δήλωσε: 

"Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μάς ώθησαν να αναρωτηθούμε αν ανήκουμε στους γραφικούς & ακροδεξιούς που εμφιλοχώρησαν στις συγκεντρώσεις εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών. Χαιρόμαστε όταν ανοίγει τα χαρτιά του. Του υποσχόμαστε ότι τα μάτια της συνείδησής μας θα μένουν πάντα ανοιχτά. 

Εύγε στον κ. Γεροντόπουλο! Έλαβε μέρος στα συλλαλητήρια στην Αθήνα, όπως δείχνει η φωτογραφία. Όπως λάβαμε εκατομμύρια Έλληνες μέρος σε αυτά, σε όλη την Ελλάδα, έχοντας στον νου και στην καρδιά μας μόνο το έθνος, παρακινούμενοι από την εθνική μας συνείδηση. 

Το μεγάλο κακό είναι ότι ο Μητσοτάκης εμφιλοχώρησε στα πεδία του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό... Και το μέλλον το εθνικό ξημερώνει δυσοίωνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου