Η Γερμανία δωροδοκεί ανοιχτά την Ελλάδα για να απαλλαγεί από ανεπιθύμητους αλλοδαπούς!...


25/4/2021

Η Γερμανία προσφέρει στην Ελλάδα πολλά χρήματα, για να αναλάβει χιλιάδες λαθρομετανάστες που ζουν εκεί και δεν τους θέλει πια! 

Στην Γερμανία ζουν πάρα πολλοί αλλοδαποί - λαθρομετανάστες που είχαν ζητήσει άσυλο πρώτα από την Ελλάδα. Ένα ποσοστό αυτών των αλλοδαπών, αφού τους αναγνώρισε πρώτα η χώρα μας, στην συνέχεια μετέβη στην Γερμανία. Όμως,  όλους αυτούς δεν τους θέλει πια η Γερμανία και τους επιστρέφει στην Ελλάδα, με το αιτιολογικό ότι ήταν η πρώτη χώρα στην οποία είχε διεξαχθεί η διαδικασία του ασύλου. Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Welt am Sonntag, καθώς και η ενημερωτική ιστοσελίδα tagesschau.de.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Γερμανία συζητά το θέμα με την Ελλάδα και είναι διατεθειμένη να πληρώσει όλα τα έξοδα, προκειμένου να στείλει πίσω στην χώρα μας τους αλλοδαπούς που σήμερα βρίσκονται σε γερμανικά εδάφη. 

Πάει κι ένα βήμα παραπέρα η Γερμανία: Είναι έτοιμη να πληρώσει μεταξύ άλλων και ενοίκια σε ξενοδοχεία, προκειμένου σ΄ αυτά να κατοικήσουν οι αλλοδαποί που η ίδια δεν θέλει πλέον στα εδάφη της. 

Με λίγα λόγια, η Γερμανία δωροδοκεί ανοιχτά την Ελλάδα, για να απαλλαγεί από τους ανεπιθύμητους αλλοδαπούς! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να απαντήσει πρωτίστως στους Έλληνες και κατόπιν στους Γερμανούς, αν αποδέχεται ή όχι την δωροδοκία που, πολύ όμορφα, βαφτίζεται ως οικονομική συναλλαγή... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου