Φοιτητές, ΜΜΕ και εξουσία: Ηθελημένα κουφοί και τυφλοί, όταν μιλά ο Παυλόπουλος!


27/4/2021

Η εγκληματικότητα κατά του έθνους μας, καλά κρατεί!

Υπάρχουν άνθρωποι της εξουσίας που έπραξαν άσχημα έως προδοτικά εις βάρος του ελληνικού έθνους, οι οποίοι, όχι μόνο δεν πλήρωσαν για τις εθνικές τραγωδίες που προκάλεσαν, αλλά, αντίθετα, επιβραβεύονται σχεδόν καθημερινά από την κοινωνία, τα ΜΜΕ και τα πανεπιστήμια!

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος που έβαλε την τελική υπογραφή στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, μια συμφωνία που καταδίκασε την Μακεδονίας μας, δίνοντας το δικαίωμα στους σλάβους να πανηγυρίζουν ως "Μακεδόνες" που μιλούν την "μακεδονική γλώσσα". Εθνική τραγωδία προκάλεσε τότε ο Παυλόπουλος που κατείχε την θέση του προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας. 

Ωστόσο, από τότε μέχρι σήμερα, παρουσιάζεται παντού ο Παυλόπουλος ως τίμιος και καλός Έλληνας, δίνει συνεντεύξεις που τις αναπαράγουν τα ΜΜΕ, πάει ως επίτιμος προσκεκλημένος σε διάφορες εκδηλώσεις ιστορικού χαρακτήρα και παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας σε φοιτητές! 

Για την δημοκρατία, λοιπόν, μίλησε ο Παυλόπουλος σε φοιτητές της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο μάθημα Εφαρμογές Δημόσιου Δικαίου. Το μάθημά του είχε και τίτλο: Η κοινωνικοοικονομική "ιδεολογία" του Συντάγματος. 

Μεταξύ πολλών άλλων, είπε: "Το ισχύον Σύνταγμα του 1975 - όπως έχει αναθεωρηθεί ως σήμερα - καθιερώνει ως Μορφή του Πολιτεύματος την Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, πάνω στις βάσεις της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, της οποίας η θεσμική και πολιτική πεμπτουσία έγκειται στην εμπέδωση αποτελεσματικών διαδικασιών εγγύησης της Ελευθερίας, άρα εγγύησης της ακώλυτης άσκησης όλων των συνταγματικώς κατοχυρωμένων Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Την κατοχύρωση δε αυτή ολοκληρώνουν και οι ρυθμίσεις του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου". 

Το μήνυμα που πέρασε στους φοιτητές ήταν ότι βάσει του Συντάγματος, το κράτος μπορεί και πρέπει να παρεμβαίνει για να διορθώνει τις στρεβλώσεις της οικονομίας της Αγοράς, παρά το φιλελεύθερο μοντέλο που ακολουθείται, αλλά και για να θωρακίσει το κοινωνικό κράτος όπως συμβαίνει τώρα με την πανδημία του κορωνα-ιού. 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως πρόεδρος της χώρας, γιατί δεν έκανε στην σωστή χρονική στιγμή, την σωστή παρέμβαση για να διασφαλίσει τα Δίκαια των Ελλήνων; Γιατί δεν έπραξε έτσι, ώστε να προστατευτεί το δημοκρατικό και ιστορικό δικαίωμα των Ελλήνων που κατά εκατομμύρια έλαβαν μέρος στα συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας μας; 

Δεν έβλεπε τους Έλληνες στους δρόμους να φωνάζουν ότι δεν δίνουν το όνομα της Μακεδονίας μας σε άλλο κράτος; Δεν είχαν και δεν έχουν οι Έλληνες το δικαίωμα να υπερασπίζονται δημοκρατικά την ιστορία τους και να εισακούγονται; 

Όχι, δεν έβλεπε, ήταν και παραμένει ηθελημένα τυφλός και κουφός, όταν πρόκειται για την Ελληνική Ιστορία. 

Όπως ηθελημένα τυφλοί και κουφοί στάθηκαν και στέκονται απέναντι στον Παυλόπουλο οι φοιτητές, οι εξουσιαστές και τα ΜΜΕ. 

Κανείς δεν θέλει πια να μιλά για την Μακεδονία, κανείς; Κανείς δεν επιζητά την τιμωρία των υπαιτίων της προδοσίας; Κανείς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου