Ξεχασμένη Μακεδονία, έθνος υπό περιορισμό, δημοσιογράφοι εν χορώ των συμφερόντων!


 28/5/2021

Ο Προκόπης Παυλόπουλος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό και ιστορικό ρόλο, όσο ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας επί ΣΥΡΙΖΑ;

Κατά τους δημοσιογράφους που βλέπετε στην εικόνα, ναι! Την περίοδο του δημοψηφίσματος (2015), του οποίου το αποτέλεσμα έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του ο τότε πρωθυπουργός Τσίπρας, ο Προκόπης Παυλόπουλος έπαιξε καταλυτικό ρόλο -πάντα κατά αυτούς τους δημοσιογράφους- δυστυχώς όμως δεν τον άκουσε ο Τσίπρας. (Σημερινή πρωινή εκπομπή στο open)

Θεωρούν, μάλιστα, τα δημοσιογραφικά μυαλά τους ότι ο Π. Παυλόπουλος ξέρει πάρα πολλά πράγματα για εκείνη την περίοδο και καλά θα κάνει να τα αποκαλύψει! 

Του προτείνουν κιόλας μέσω εκπομπής να γράψει ένα βιβλίο αποκαλυπτικό, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες. 

Ξεχνούν οι εν χορώ των συμφερόντων δημοσιογράφοι ότι αυτός ο πρόεδρος, ο Π. Παυλόπουλος, υπέγραψε άρον-άρον την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα και του Ζάεφ, με άμεση ΦΕΚ-Δημοσίευση, μην χαθεί λεπτό, και ανατραπεί η προδοσία! Την ώρα που ο σκοπιανός πρόεδρος έφτυνε την ίδια συμφωνία! 

Ναι, είναι πρωταγωνιστικός και άκρως αρνητικός ο ρόλος του Π. Παυλόπουλου, και η ιστορία της Ελλάδας θα τον καταγράψει ως τον τελευταίο Έλληνα που θα μπορούσε να ακυρώσει την εθνική προδοσία και να σώσει την τιμή του έθνους, μόνο που αυτός προτίμησε τον δρόμο του Εφιάλτη. 

Ναι, να γράψει ο Π. Παυλόπουλος ένα βιβλίο, κι αν τολμά να παραδεχθεί επιτέλους τα εγκληματικά του λάθη εις βάρος της πατρίδας και της Μακεδονίας μας! 

Τα οικονομικά προβλήματα θα βρουν την λύση τους, τα εθνικά όχι, τουλάχιστον όχι αναίμακτα! 

Ο Π. Παυλόπουλος χαίρει σήμερα μεγάλης αναγνωρισιμότητας, διδάσκει σε φοιτητές νομικής, είναι επίσημος προσκεκλημένος ανά την Ελλάδα σε εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης, και γενικά είναι ένας ευυπόληπτος Έλληνας.

Καλά να πάθουμε! Εμείς φταίμε! Οι Έλληνες, ο λαός απαίδευτος, αμόρφωτος κι εύκολα παρασυρμένος από τις σειρήνες της καθημερινότητας! Τις σειρήνες και τις προσταγές του έθνους τις κλείσαμε στο πιο απομακρυσμένο ντουλάπι του υποσυνείδητου μας. Γι΄ αυτό και ο Κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει την προδοσία, γι΄ αυτό και ο Α. Τσίπρας είναι ακόμα στην Βουλή! Γι΄ αυτό και ο Π. Παυλόπουλος κυκλοφορεί σαν άρχοντας ανάμεσά μας. 

Ξεχασμένη Μακεδονία, έθνος υπό περιορισμό, πατριωτισμός σε μαρασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου