Κουφό και τυφλό το κράτος απέναντι στην Μυρτώ! Η Ελληνίδα μάνα δεν παρατάει τον αγώνα!


 7/5/2021

Εννέα χρόνια περίπου... Ο σταυρός της οικογένειας, γεμάτος καρφιά και αγκάθια, βαρύς. Τα αδιέξοδα σαν πνιγηρές δαγκάνες, έχουν ρημάξει την κόρη, την Μυρτώ μας, και την μάνα, την Μαρία Κοτρώτσου. Ο Πακιστανός άφησε την πανέμορφη θυγατέρα παράλυτη. Και το κράτος μας νοσεί βαριά, είναι τυφλό, κουφό, ανάλγητο απέναντι στους Έλληνες, μα τρυφερό και καταδεκτικό απέναντι σε αυτούς που μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας. Αυτούς τους δίνει γερά επιδόματα, λες και τους τα χρωστάει ο ελληνικός λαός!

Στην Μυρτώ χρωστάει ο ελληνικός λαός! Το κράτος, που εμείς συντηρούμε, οφείλει να δώσει χρήματα στην ταλαίπωρη αυτή μάνα, ώστε να μπορεί να φροντίσει την κόρη της. Αλλά όχι! Το κράτος βγάζει την ουρά του απέξω, δεν σου δίνω τίποτα, λέει παγερά το δικαστήριο, στην μάνα. Δεν άφησε το κράτος την κόρη σου παράλυτη!

 Ούτε ο λαός χρωστάει κάτι στους παράνομους, αλλά τους πληρώνει! Οι οποίοι παράνομοι, τελικά, θα αφήσουν παράλυτο το κράτος!... 

Η μάνα δεν παρατάει τον αγώνα, με νύχια και με δόντια παλεύει, ώστε να έχει η όμορφη Μυρτώ την ιατρική φροντίδα που της αξίζει. Εννιά χρόνια, αμέτρητες θεραπείες, και η Μυρτώ έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον, δεν περπατά, δεν κινείται, δεν μιλά. Το σωματάκι της είναι φορτωμένο με τις παρενέργειες των φαρμάκων. 

Αλλά το κράτος δεν θέλει να τα ξέρει αυτά! Δεν είναι δικό του παιδί η Μυρτώ, δικά του παιδιά, στα οποία δίνει άπλετα τα επιδόματα, είναι οι παράνομοι που μπήκαν και μπαίνουν αδιάκοπα στην Ελλάδα! 

Τι να κάνει η μάνα; Θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μήπως και καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα για την ιατρική περίθαλψη της Μυρτώς που έχασε τα νιάτα της στην Πάρο, επειδή το κακό προσωποποιήθηκε σε έναν Πακιστανό.

Λέει η μάνα: Αν ζούσα για παράδειγμα στην Γερμανία και το παιδί μου είχε πάθει αυτά που έπαθε, το κράτος θα με βοηθούσε ώστε να συνεχίσω να ζω αξιοπρεπώς, και όχι να ζητάω βοήθεια σαν ζητιάνα. 

Έχει δίκιο. Σε πολλά ξένα κράτη, δίνεται τέτοιου είδους οικονομική αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Που ποτέ δεν φροντίζει, πρωτίστως, τα δικά της παιδιά.

Ευχόμαστε να δικαιωθεί η μάνα! Ευχόμαστε να συμβεί ένα θαύμα και η Μυρτώ να πατήσει στα πόδια της. Και να μην έχει ανάγκη από κανέναν! Μα μέχρι να γίνει το θαύμα, το κράτος πρέπει να βγει από την σαπίλα του και να φροντίσει για την οικονομική και ψυχολογική στήριξη αυτής της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου