Απίστευτος αριθμός σοβαρών παρενεργειών από το εμβόλιο Moderna κατά του κορωνα-ιού!

6/5/2021

Πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο Moderna κατά του κορωνα-ιού;Την απάντηση δίνει το ομοσπονδιακό ινστιτούτο εμβολίων και βιο-ιατρικών φαρμάκων Paul-Ehrlich-Institut (ΡΕΙ). Η απάντηση δεν είναι καλή, ωστόσο όλοι, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του ινστιτούτου, επιμένουν να γίνονται τα εμβόλια. 

Γιατί τα οφέλη υπερτερούν των μειονεκτημάτων, γιατί από τα εμβόλια πεθαίνουν λιγότεροι σε σχέση με τους νεκρούς από κορωνα-ιό. Αυτό είναι το παγκόσμιο επιχείρημα, και φυσικά και της Ελλάδας. 

Σύμφωνα με άρθρο της γνωστής γερμανικής ιστοσελίδας merkur.de και το ινστιτούτο ΡΕΙ, οι παρενέργειες από το εμβόλιο Moderna δεν είναι 1, 2, 10, 20, 30, αλλά είναι στο σύνολο 107!!! 

Πρόκειται μάλιστα για 107 σοβαρές παρενέργειες. Σύμφωνα με το ΡΕΙ, σοβαρές παρενέργειες είναι αυτές που απαιτούν νοσοκομειακή περίθαλψη ή προκαλούν αντιδράσεις του οργανισμού που η ιατρική επιστήμη τις κρίνει ως σοβαρές και σημαντικές. Δεν εννοούνται απλά συμπτώματα, όπως κοκκινίλες, ατονία και κόπωση που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαφανίζονται. 

Πάντα σύμφωνα με τον ΡΕΙ, σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο είναι οι αναφυλακτικές αντιδράσεις του οργανισμού στο εμβόλιο, καθώς και θρομβώσεις στις φλέβες. Επίσης, αρτηριακές θρομβώσεις. Για το μήνα Απρίλιο, το ινστιτούτο δήλωσε ότι 7 άνθρωποι πέθαναν μετά από το εμβόλιο Moderna κατά του Covid-19. 

Κατά τους ειδικούς επιστήμονες, παγκοσμίως, γίνονται τόσα πολλά εμβόλια που ο αριθμός των θανάτων ή των σοβαρών επιπλοκών είναι μικρός. Κι άρα όλοι πρέπει να εμβολιαστούν. 

Αν όμως είσαι εσύ που θα πεθάνεις μετά το εμβόλιο; Ποιος θα νοιαστεί για τον πόνο της οικογένειάς σου, όταν εσύ θα έχεις γίνει ένα στατιστικό νούμερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου