Τα ποσοστά θανάτου από κορωνα-ιό δικαιολογούν τον όρο πανδημία;;;


 28/8/2021

Ποια είναι τα ποσοστά θανάτου εξαιτίας του κορωνα-ιού (covid-19); 

Γι΄ αυτά τα ποσοστά δεν γίνεται λόγος στους τηλεοπτικούς σταθμούς ούτε στην Γαλλία, από όπου και ο ανωτέρω πίνακας, ούτε στην Ελλάδα ή σε διάφορες άλλες χώρες.

Και στις δύο χώρες, έχει επιβληθεί από τις κυβερνήσεις το αποκαλούμενο πιστοποιητικό υγείας και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε κάποιους τομείς, με την απειλή για επέκταση του μέτρου σε ολόκληρη την κοινωνία (έκαστης χώρας). 

Στην Γαλλία, σε ένα τηλεοπτικό κανάλι, France 2, κάποιοι δημοσιογράφοι έκαναν την διαφορά: Δημοσίευσαν τα ποσοστά θανάτου από κορωνα-ιό και τα ποσοστά αυτών που επιβίωσαν του κορωνα-ιού! 

Τα ποσοστά δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν δικαιολογείται καν ο όρος πανδημία που κυριαρχεί τόσον καιρό τώρα, στις ζωές όλων των ανθρώπων. 

Στην Γαλλία το ποσοστό των ανθρώπων που πέρασαν τον κορωνα-ιό και δεν πέθαναν, είναι 99.965%. Το ποσοστό αυτών που πέθαναν, έχοντας κολλήσει κορωνα-ιό, είναι 0,035%. Ανάλογα ποσοστά διακρίνονται στον πίνακα και για άλλες χώρες. 

Είναι απολύτως κατανοητό και αναγκαίο, λοιπόν, η ελληνική κυβέρνηση να γνωστοποιήσει στον λαό της τα ποσοστά θανάτου και επιβίωσης των ανθρώπων που κόλλησαν κορωνα-ιό. Αυτό σημαίνει δημοκρατία, ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου