Δρ Schirmacher: Πεθαίνουν εμβολιασμένοι και δεν δηλώνονται. Γιατί δεν γίνονται αυτοψίες;


18/8/2021

Ο Δρ Peter Schirmacher, επικεφαλής του τμήματος παθολογίας του Πανεπιστημίου Heidelberg στην Γερμανία, υποστηρίζει ότι έχουν σημειωθεί πολλοί θάνατοι εμβολιασμένων ανθρώπων και δεν έχουν δηλωθεί. Δεν έχουν γίνει καν αυτοψίες, ώστε να εξακριβωθούν οι αιτίες που προκάλεσαν αυτούς τους θανάτους. 

Όπως δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), είναι μεγάλος ο αριθμός των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί και έχουν πεθάνει, ενώ οι παθολόγοι δεν λαμβάνουν καμία πληροφορία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξακριβώσουν τα αίτια των θανάτων. Όπως τονίζει, πιθανότατα ένας ασθενής, εμβολιασμένος, πεθαίνει εξαιτίας του εμβολίου. 

Όσα λέει δεν συμβαδίζουν με την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού που εφαρμόζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Ωστόσο, είναι απολύτως κατανοητό αυτό που ζητά: Οι αυτοψίες θα καταδείξουν τα αίτια των θανάτων των εμβολιασμένων. Αφού οι υπέρμαχοι των εμβολίων είναι τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα, γιατί δεν επιτρέπουν στους γιατρούς να κάνουν σωστά, υπεύθυνα και ανθρώπινα την δουλειά τους;

Σκοτεινά χρόνια ζει η ανθρωπότητα, με την πολιτική να έχει νικήσει την ιατρική επιστήμη εις βάρος των λαών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου