Δρ Stephanie Seneff για τα εμβόλια: Θα έχουμε γρήγορα αύξηση αυτοάνοσων και εκφυλιστικών ασθενειών!


14/8/2021

Δρ Stephanie Seneff: Στηριζόμενη σε δεδομένα, τονίζει ότι οι εμβολιασμένοι θα μειονεκτούν σε σχέση με τους ανεμβολίαστους και ότι θα έχουμε γρήγορα αύξηση αυτοάνοσων και εκφυλιστικών ασθενειών!

Κορυφαία ερευνήτρια η Stephanie Seneff στο παγκοσμίου φήμης τεχνολογικό ινστιτούτο ΜΙΤ εδώ και δεκαετίες, αναλύει σε συνέντευξή της τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί για τον κορωνα-ιό / covid-19 και την χρήση εμβολίων για την αντιμετώπισή του. 

Πληροφοριακά να σημειωθεί ότι μεταξύ πολλών αποτελεσμάτων για τα οποία έχει δημοσιεύσει ακλόνητα στοιχεία, είναι κι εκείνα που συνδέουν την χρήση φυτοφαρμάκων με τα υψηλά ποσοστά αυτισμού στην εποχή μας. 

Βάσει των δεδομένων, λοιπόν, η επιστήμονας μαρτυρά ότι η χρήση αυτών των εμβολίων μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνη, πιθανότατα να προκαλέσει γρήγορη αύξηση των αυτοάνοσων νοσημάτων, κυρίως Πάρκινσον και σκλήρυνση κατά πλάκας, στους πληθυσμούς. 

Εξηγεί αναλυτικά την διαδικασία της αντίδρασης που προκαλεί η πρωτεΐνη Spike (που υπάρχει στα εμβόλια) στα κύτταρα που "καίγονται" και έτσι μπαίνουν στην διαδικασία να παράγουν αντισώματα. Αυτά τα αντισώματα είναι τόσα πολλά που μπορούν να επιτεθούν σε διάφορα όργανα όπως η καρδιά, το συκώτι, ο εγκέφαλος, οι ωοθήκες, και να προκληθούν έτσι όλες οι μορφές των εκφυλιστικών ασθενειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου