Με ύφος καφενείου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας υποτιμά τους αυριανούς διαδηλωτές!

 

10/9/2021

Μάλιστα, δήμαρχε Ζέρβα, καταλάβαμε το ύφος προ και μετά εκλογών! Δεν είμαστε και τόσο αγράμματοι πια!...

Ένας άνθρωπος προ εκλογών μιλάει ζεστά και παθιασμένα, για να πείσει ότι θα υπερασπιστεί το δίκιο των Ελλήνων, και κυρίως το δίκιο της πατρίδας. 

Μετά εκλογών, ο ίδιος άνθρωπος μιλάει χλιαρά, με ύφος καφενείου, για τους Έλληνες, και το δίκιο της πατρίδας είναι εξαφανισμένο κάπου στο υποσυνείδητό του, μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Το ύφος καφενείου, όμως, όταν πρόκειται για τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης και για τις διαδηλώσεις των Ελλήνων αύριο Σάββατο, λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, ε αυτό το ύφος προσβάλλει τους Έλληνες. 

Ο Κ. Ζέρβας το πρωί, στην ενημερωτική κρατική εκπομπή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων για τις αυριανές διαδηλώσεις, δήλωσε ότι

είναι μία συνηθισμένη εικόνα αυτές οι διαδηλώσεις, όταν έρχονται στην πόλη πολιτικά πρόσωπα!!!

Η Μακεδονία είναι προδομένη από αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά και μισθό, η υποκρισία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της εν μέσω πανδημίας, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας κρίνει ότι οι αυριανοί διαδηλωτές είναι μια συνηθισμένη εικόνα! 

Όταν ρωτήθηκε για τα νέα γήπεδα των ποδοσφαιρικών ομάδων, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ, απάντησε με μεγαλύτερη ζέση ότι είναι θετικό το γεγονός πως κάποιοι αγαπούν με πάθος την ομάδα τους!!!

Συμπέρασμα: Αγάπα την ομάδα σου, όλα τα άλλα είναι... συνηθισμένα!!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου