Σωματικό ράκος ο Dr Jean Paul Theron μετά την σύλληψη και την κακοποίηση του!


22/9/2021

Σωματικό ράκος ο  Dr Jean Paul Theron, ενώ ο πόνος της ψυχής του αντανακλάται στο βλέμμα του!

Ο Dr Theron που συνελήφθη σαν εγκληματίας από  αστυνομικούς, γράφει, με πόνο ψυχής, για την κακοποίηση που δέχθηκε. 

Δεν μπορεί να μιλήσει και το σώμα του είναι ιδιαίτερα εξασθενημένο, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τις αρχές στο ιατρείο του και την σύλληψή του. Κατά την διάρκεια της κράτησής του, αυτό που πέτυχε η εξουσία - όπως ομολογεί ο γιατρός -  είναι να μένουν αθεράπευτοι οι ασθενείς του. 

Η τραγική εμπειρία του τού αποκάλυψε την μεγάλη υποκρισία της εξουσίας, η οποία εμποδίζει την σωστή άσκηση της ιατρικής στους ασθενείς που έχουν πραγματικά ανάγκη από γιατρούς που δεν θέλουν παρά μόνο να θεραπεύσουν τον κορωνα-ιό. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιατρός Dr Jean Paul Theron, στην γαλλική Πολυνησία, θεράπευε τους ασθενείς με κορωνα-ιό σύμφωνα με την προτεινόμενη από τον άλλο Γάλλο γιατρό Dr Rault μέθοδο, βάση της οποίας είναι η ιβερμεκτίνη, η δαζιτρομικίνη και ο ψευδάργυρος.


Ο γιατρός δηλώνει με θάρρος ότι δεν λυπάται που θεράπευε τόσον καιρό ασθενείς με κορωνα-ιό με αυτή την μέθοδο, δεν λυπάται που είναι σε πόλεμο με αυτήν την ασθένεια, τον κορωνα-ιό. Λυπάται μόνο επειδή οι αρχές δεν έχουν κατανοήσει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο κατά αυτής της ασθένειας και οι γιατροί πρέπει να θεραπεύουν. 

Όσα λέει ο γιατρός  Dr Jean Paul Theron ισχύουν και για την Ελλάδα. Δυστυχώς και τραγικώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου