Καναδή καθηγήτρια Julie Ponesse πιστή του Αριστοτέλη και του Σωκράτη, απολύθηκε, επειδή δεν εμβολιάστηκε!


 21/9/2021

Είναι ανήθικη πράξη να επιβάλλεις σε κάποιον ιατρική πράξη για να εργαστεί! 

Η Καναδή καθηγήτρια ηθικής Julie Ponesse απολύθηκε, επειδή δεν δέχθηκε να εμβολιαστεί, υιοθετώντας στην ζωή της τους νόμους ηθικής του Αριστοτέλη και του Σωκράτη!

Η Julie Ponesse ήταν για 20 χρόνια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του δυτικού Οντάριο. Δίδασκε Αριστοτέλη και Σωκράτη στους φοιτητές της, με κέντρο βάρους την ηθική υπόσταση του ανθρώπου. Αρχές Σεπτεμβρίου απολύθηκε.

Το μήνυμά της προς τους νέους ανθρώπους κατά την πολυετή διδασκαλία της ήταν να τοποθετούν ψηλά στην προσωπική τους ζωή την ηθική, έτσι όπως την ερμήνευσαν ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την άρρηκτη σχέση ανάμεσα στην ανθρώπινη φυσιολογία και την αρετή. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την αριστοτελική σκέψη για την έννοια της ηθικής ανεπάρκειας! 

Όπως μαρτυρά η Julie Ponesse σε βίντεο, μετά την απόλυσή της, με δάκρυα στα μάτια και με το όνομα του Σωκράτη να ξεπηδά από τα χείλη της: "Καθήκον μου ήταν να διδάσκω στους φοιτητές μου την κριτική σκέψη, να τους μάθω να θέτουν ερωτήματα και να αναζητούν επιχειρήματα. Σήμερα, απαίτησαν από εμένα να εμβολιαστώ, αν θέλω να συνεχίσω να διδάσκω. Αυτό δεν είναι ηθικό. 

Είναι ανήθικο να απαιτούν από κάποιον να εμβολιαστεί, να κάνει δηλαδή υποχρεωτικά ιατρική πράξη, ενώ δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα, απλά και μόνο για να μπορεί να εργαστεί".

Συμβουλεύει τους ανθρώπους να μην υποκύψουν στην ανήθικη πράξη του υποχρεωτικού εμβολιασμού για να εργαστούν, αφού πρόκειται για μία ιατρική πειραματική πράξη που δεν εγγυάται κανένα καλό αποτέλεσμα στον άνθρωπο. (Πληροφορίες από FranceSoir).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου