Ανεμβολίαστος στρατιωτικός γιατρός Καραναγνώστης: Οι πλούσιοι άρχοντες θέλουν να πλάσουν μια νέα γενιά υπάκουων! Η δημοκρατία απαιτεί αυτοδιάθεση!

24/11/2021

Οι ειδικοί των συστημικών ΜΜΕ μάς δουλεύουν στα μούτρα για τα εμβόλια! Θέλουν να φτιάξουν νέα γενιά υπάκουων ανθρώπων! 

Τα λόγια αυτά είπε ο Παναγιώτης Καραναγνώστης που είναι στρατιωτικός γιατρός, λοχαγός του Υγειονομικού με 18 χρόνια υπηρεσίας. Πλέον βρίσκεται σε αναστολή, γιατί δεν εμβολιάστηκε. 

Με βίντεο του στο youtube εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν εμβολιάζεται, παρά το γεγονός ότι τίθεται θέμα βιοπορισμού, αφού δεν πληρώνεται. 

Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του, τις οποίες στηρίζει στην ιατρική του παιδεία και στην προϋπηρεσία του ως γιατρός: Οι άνθρωποι που είναι νέοι και υγιείς δεν έχουν κανέναν λόγο να εμβολιαστούν. Το εμβόλιο για τους νέους είναι τρομακτική υπερβολή. 

Οι νέοι που εμβολιάζονται μπαίνουν σε μονοπάτια σπάνιων και επικίνδυνων παρενεργειών. 

Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι υπέρτατος εκβιασμός και φασισμός, δηλώνει ο γιατρός και λέει ξεκάθαρα για τους ειδικούς που βγαίνουν στα κανάλια και προσπαθούν να πείσουν για τα εμβόλια: Οι ειδικοί μάς δουλεύουν στα μούτρα!

Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση είναι εκδικητικά και εκβιαστικά. Γιατί να μην μπορεί ένας υγιής άνθρωπος με αρνητικό rapid τεστ να πάει στο γυμναστήριο; 

Ο Παναγιώτης Καραναγνώστης τονίζει στο βίντεο του ότι δεν είναι αντιεμβολιαστής. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού αποτελούν ένα στημένο παιχνίδι υπακοής. 

Οι πλούσιοι άρχοντες θέλουν μέσω αυτών των εμβολίων να εκπαιδεύσουν μία γενιά υπάκουων ανθρώπων που θα πράττουν όσα θέλουν, κι όποτε θέλουν, αυτοί οι πλούσιοι.

Ο Παναγιώτης Καραναγνώστης δεν διστάζει να ομολογήσει ότι η στρατιωτική ιατρική σχολή που κάποτε ήταν τιμή και περηφάνια να σπουδάσεις σ΄ αυτήν, σήμερα πια είναι μια απάτη, μια ντροπή. 

Ο στρατός, ενώ τον έχει βγάλει σε αναστολή, δεν του επιτρέπει να παραιτηθεί αλλά ούτε και να βρει κάπου αλλού δουλειά για να επιβιώσει. 

Ο γιατρός δηλώνει πως δεν μετανιώνει για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί και καταδικάζει, σε όλους τους τόνους, την υποχρεωτικότητα. Γιατί, στην δημοκρατία, ο άνθρωπος πρέπει να μπορεί να αποφασίζει μόνος του, ποια φάρμακα θα βάλει στον οργανισμό του - δικαίωμα αυτοδιάθεσης - και αυτό το δικαίωμά του οφείλει να το σεβαστεί η ιατρική επιστήμη. Αλλιώς δεν είναι επιστήμη... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου