Εξοχότατε, ο ένας, συγκινημένος ο άλλος, και η Μακεδονία περιφρονημένη!...


22/11/2021

Μέσα στις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις τους χάνεται η αξία και η σημασία του ελληνικού έθνους! Και η Μακεδονία περιφρονημένη!

Σε επίσημη επίσκεψη ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Αθήνα για τα τριάντα χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του στον ύψιστο ιερατικό θρόνο της Ορθοδοξίας. 

Συναντήθηκε ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και αντάλλαξαν όμορφα κοσμητικά επίθετα, αμοιβαία συναισθήματα και φιλοφρονήσεις. 

Ο δε Βαρθολομαίος μπροστά στις κάμερες προσφώνησε τον Μητσοτάκη Εξοχότατε και τον συνεχάρη για το έργο του. Γιατί; 

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην καταγγείλει την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών. Αυτό προσβάλλει το ελληνικό έθνος. Τα Σκόπια αποκαλούνται και από τους δύο αυτούς άνδρες ως "Βόρεια Μακεδονία".  Αυτό είναι βαθύτατη προσβολή στην ελληνική ιστορία και στην Μακεδονία. 

Δεν αξίζει στους Έλληνες τέτοιος πρωθυπουργός και τέτοιος οικουμενικός πατριάρχης. Γιατί, με τα λόγια και τα έργα τους, θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη του Ελληνισμού. 

Αυτοί οι δύο δεν είναι εξοχότατοι, είναι υπηρέτες του κακού, όσο κι αν εκθειάζονται από τα συστημικά ΜΜΕ. Γιατί, ο Ελληνισμός αργοσβήνει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου