Ελλάδα και Γαλλία: Ο εκφοβισμός ανεμβολίαστων καρκινοπαθών είναι ανθρώπινος και χριστιανικός;


5/11/2021

Και όμως! Μία καρκινοπαθής στην Ελλάδα και μία καρκινοπαθής στην Γαλλία αντιμετωπίζουν την σκληρότητα του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο, επειδή δεν εμβολιάστηκαν κατά του κορωνα-ιού!  Ούτε ανθρώπινος ούτε χριστιανικός είναι αυτός ο εκφοβισμός!

Η μία γυναίκα, ηλικιωμένη, ζει στην Ελλάδα.

Έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, και γι΄ αυτό κάνει χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο "Σωτηρία". Η κόρη της κατήγγειλε στην σελίδα zougla.gr ότι ο γιατρός που θα εξυπηρετούσε την μητέρα της, αρνήθηκε να της κάνει χημειοθεραπεία, επειδή δεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνα-ιού. 

Μετά από χίλια παρακάλια, ο γιατρός έκανε στην δύστυχη γυναίκα την απαιτούμενη θεραπεία. 

Όμως, ένας γιατρός, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ξέρει ότι η ψυχολογική πίεση στον ασθενή με καρκίνο είναι  ο βασικός εχθρός που οδηγεί στην οργανική κατάρρευση του ασθενή.

 Η άλλη γυναίκα, νεαρή σε ηλικία, ζει στην Γαλλία. Έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο στήθος, αλλά στο νοσοκομείο αρνούνται να της φερθούν ανθρώπινα και να προχωρήσουν στην αναγκαία θεραπεία, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνα-ιού! 

Η ίδια κατήγγειλε στην εφημερίδα FranceSoir την απαράδεκτη συμπεριφορά του γιατρού. Ο οποίος τελικά δέχθηκε να προχωρήσει στην θεραπεία της Stephanie, ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει η θεραπεία την κατηγόρησε: "Είσαι μέρος των παρανοϊκών". 

Ασκήθηκε δηλαδή ψυχολογική πίεση στην Γαλλίδα, όπως και στην Ελληνίδα. Ψυχολογική πίεση που αφήνει το πιο αρνητικό αποτύπωμά της στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Η Stepanie δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο γιατρός αρνείται να της κάνει την χημειοθεραπεία, ενώ ξέρει ότι χωρίς αυτήν, την επόμενη χρονιά ίσως δεν θα ζει!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου