ΟΑΣΕ: Οι εκδιώξεις των χριστιανών συνεχίζονται με μεγαλύτερη σφοδρότητα!


25/11/2021

Πράξεις βίας και μίσους, απαγωγές και δολοφονίες ιερέων, ο χριστιανικός κόσμος απειλείται, ωστόσο οι κυβερνήσεις, παγκοσμίως, σωπαίνουν τραγικά! Μόνο για τα δικαιώματα άλλων θρησκειών μιλούν!...

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη ΟΑΣΕ δημοσιοποίησε πρόσφατα τα αποτελέσματα μίας έρευνας, τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα και ανησυχητικά για τους χριστιανούς, σε παγκόσμια βάση. 

Το έτος 2020 σημειώθηκε δραματική αύξηση της βίας κατά των χριστιανών, σε ποσοστό συγκριτικά με προηγούμενα έτη της τάξης του 70%! 

Έτσι, οι χριστιανοί, παγκοσμίως, είναι αυτοί που διώκονται για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις περισσότερο από τους πιστούς άλλων θρησκειών. 

Πράξεις βίας ασκούνται κατά των χριστιανών ως φυσικά πρόσωπα, αλλά και κατά των χριστιανικών ναών. 

Πράξεις μίσους κατά των χριστιανών: Απαγωγή και δολοφονία ιερέων, ληστείες και πυρκαγιές σε εκκλησίες. Τα στοιχεία που εξέτασε ο Οργανισμός αφορούν συνολικά 57 κράτη. Αυτές οι πράξεις βίας και μίσους δεν γίνονται μόνο σε μουσουλμανικές χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, αλλά και στις ευρωπαϊκές χώρες! Για παράδειγμα, στην γαλλική πόλη Nantes, ένας μουσουλμάνος σκότωσε έναν ιερέα και σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναμένεται η δίκη του. 

980 πράξεις βίας και μίσους κατά των χριστιανών! Οι χριστιανοί εκδιώκονται περισσότερο από τους πιστούς άλλων θρησκειών. Για παράδειγμα, 333 περιπτώσεις βίας κατά μουσουλμάνων αναφέρονται στην έκθεση του Οργανισμού.

Ο χριστιανισμός σε συρρίκνωση;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου