Ο λοιμωξιολόγος Pr. Christian Peronne: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν 4 φορές περισσότερο και, σε ποιες χώρες έχει τελειώσει η επιδημία!


 25/11/2021

Ο λοιμωξιολόγος Pr. Christian Peronne σε τηλεοπτική του συνέντευξη: "Στην Μεγάλη Βρετανία οι εμβολισμένοι πεθαίνουν 4 φορές περισσότερο από τους ανεμβολίαστους. Το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου από τις σοβαρότατες μορφές της ασθένειας, συμβαίνει μάλιστα το αντίστροφο! Τρανό παράδειγμα η Αγγλία και το Ισραήλ.

Δείτε προσεκτικά τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε όλες τις φτωχές χώρες που δεν μπόρεσαν να αγοράσουν τα εμβόλια, η επιδημία έχει τελειώσει! 

Ενώ οι χώρες στις οποίες η επιδημία συνεχίζει να ανθεί και να υπάρχουν πολλοί θάνατοι, είναι οι χώρες με μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού. 

Κοιτάξτε το παράδειγμα της Ινδίας. Στην Ινδία σε πολλά μέρη οι άνθρωποι δεν ήθελαν το εμβόλιο, και αποφάσισαν οι αρχές να δώσουν ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, αζιθρομυκίνη, βιταμίνη Β... Και η επιδημία έχει τελειώσει".

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο λοιμωξιολόγος Pr. Christian Peronne στην τηλεόραση CNews την προηγούμενη Κυριακή, με τον δημοσιογράφο Ivan Rioufol να εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του. Γιατί, αντί να ακούγεται στην κοινωνία και η δική του φωνή και άποψη, ο  Pr. Christian Peronne έχει βγει σε διαθεσιμότητα. (Πηγή:Le Media en 4-4-2)

Και στην Ελλάδα, φυσικά, τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν. Οι αντίθετες απόψεις, κι ας στηρίζονται σε ιατρικά επιχειρήματα, δεν προβάλλονται. Προφανώς, όσον αφορά τα εμβόλια, δεν συμφέρει ο πλουραλισμός των απόψεων!...

1 σχόλιο:

  1. οσαν οπλων των λιγων,εναντιων τον πολων και μιλαω για κυβερνησεις και φαμακευτικες,λειτουργει ως μεσον χειραγωγησης και οχι μονο.Η ιστορια θα καταγραψει αυτην την πενταετια που θα κρατησει αυτο το παραμυθι,ως ενα απο τα μεγαλυτερα φιασκα ολων των εποχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή