Είμαστε ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι ή εγκληματίες;


 8/11/2021

Δεν θα πω ποτέ για την χώρα μου "Βόρεια", είναι σκέτο "Μακεδονία", διατυμπανίζει προς όλες τις

κατευθύνσεις ο αρχηγός του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ωθώντας παράλληλα τον Ζάεφ σε παραίτηση, αφού ο τελευταίος έχασε στις δημοτικές εκλογές. 

Ταυτόχρονα ο κύριος αυτός δήλωσε ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών. Με ποιο τρόπο θα την σεβαστεί, αφού ήδη δεν δέχεται το "Βόρεια", προφανώς δεν παίζει ρόλο, αφού η ελληνική κυβέρνηση, μαζί με την αντιπολίτευση, είναι τα στρατιωτάκια της Βαλκανικής Χερσονήσου και στο τέλος θα αποδεχθούν όσα αυτός απαιτεί!

Είμαστε ηλίθιοι, ανεγκέφαλοι ή εγκληματίες της δικής μας ιστορίας, οι Έλληνες; Δεν αποδεχόμαστε μόνο τα προκλητικά και ανιστόρητα Σκόπια, αλλά αποδεχόμαστε και τον κάθε Βούτση (πρώην πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ) που σπεύδει να ζητήσει την άμεση υπερψήφιση των μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", σαν να μην έχουν ήδη οι σλάβοι ποδοπατήσει την "συμφωνία των Πρεσπών"! 

Το παρόν είναι το παιδί της κόλασης και το μέλλον μας θα είναι η ίδια η κόλαση, αν χαθεί η Μακεδονία μας εξαιτίας των διεφθαρμένων πολιτικών παιχνιδιών και σκοπιμοτήτων της τωρινής κυβέρνησης Μητσοτάκη και της προηγούμενης του Τσίπρα με τις ξένες δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου