Johnson & Johnson: Με δισεκατομμύρια κέρδος από το κορωνα-εμβόλιο, κηρύττει πτώχευση για να μην αποζημιώσει ασθενείς!


11/11/2021

Εμπιστεύεστε το κορωνα-εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson; 

Πρόκληση καρκίνου λόγω χρήσης της βρεφικής πούδρας της αμερικανικής εταιρείας Johnson & Johnson. Η εταιρεία οφείλει να καταβάλλει αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων, αλλά δεν θέλει! 

Τι κάνει; Χρησιμοποιεί ένα κόλπο νομικής φύσεως για να αποφύγει να αποζημιώσει ασθενείς που ταλαιπωρούνται με καρκίνο εξαιτίας της χρήσης της δικής της πούδρας για μωρά. 

Η εταιρεία κατέθεσε τα χαρτιά της για να μπει στον πτωχευτικό κώδικα, γιατί μ΄ αυτόν τον τρόπο δεν θα υποχρεωθεί να πληρώσει τις αποζημιώσεις!

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, και μόνο με το εμβόλιο για τον κορωνα-ιό, έχει κέρδη 30% περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά, δηλαδή περίπου 16 δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον. Τα κέρδη της εταιρείας στο χρηματιστήριο είναι περίπου 430 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Και όμως αρνείται να καταβάλλει τις αποζημιώσεις και προτιμά να καταφύγει στην "πτώχευση", αφού βρήκε ένα δικαστικό παράθυρο για να το χρησιμοποιήσει εναντίον των ανθρώπων που νοσούν βαριά εξαιτίας του προϊόντος της. 

Το 2015 ένα δικαστήριο αποδέχθηκε τις κατηγορίες γυναικών που έγιναν καρκινοπαθείς, αφού για καιρό χρησιμοποιούσαν καθημερινά την βρεφική πούδρα Johnson για την προσωπική τους υγιεινή, θεωρώντας ότι είναι αγνό προϊόν. Αλλά, η βρεφική πούδρα ήταν αναμεμειγμένη στην πραγματικότητα με αμίαντο. 

Δικηγόροι απέδειξαν ότι η εταιρεία ήξερε για την περιεκτικότητα σε αμίαντο της βρεφικής πούδρας, ωστόσο δεν δίσταζε να διαφημίσει το συγκεκριμένο προϊόν. Με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να νοσήσουν με καρκίνο βαριάς μορφής. Πολλές γυναίκες μάλιστα έχουν πεθάνει. (Πληροφορίες από focus.de)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου