Η νεαρή Saranrat Sariman που βίωνε παρενέργειες μετά το εμβόλιο και ο γιατρός μιλούσε για θυρεοειδή, τελικά πέθανε

4/12/2021

Η 29χρονη Saranrat Sariman από το Μπανγκόκ, έκανε στις 20 Οκτωβρίου το εμβόλιο Sinovac και στις 22 Νοεμβρίου αυτό της Moderna. Στις 23 Νοεμβρίου άρχισαν οι παρενέργειες, όπως κόπωση και ταχυκαρδίες.

Στις 25 Νοεμβρίου η κατάστασή της επιδεινωνόταν, οπότε απευθύνθηκε στον γιατρό, του οποίου η διάγνωση ήταν προβλήματα του θυρεοειδούς. Η κοπέλα έκανε την αναγκαία εξέταση, βάσει της οποίας δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα θυρεοειδούς. 

Εν τω μεταξύ, οι παρενέργειες όλο και χειρότερες, ώσπου τελικά η Saranrat Sariman υπέστη πνευμονική εμβολή και πέθανε. 

Όπως δηλώνουν οι δικοί της, το κορίτσι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας πριν από το εμβόλιο. Έτσι, θεωρούν ότι αυτό φταίει που έχασαν την αγαπημένη τους Saranrat Sariman. (Πηγή:lemediaen442.fr)

Ο κορωνο-ιός είναι ανάμεσά μας, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός. Ωστόσο, τα εμβόλια δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικά. Αντίθετα, κάθε πολιτεία οφείλει να ενημερώνει για τις παρενέργειες από την ασθένεια, όπως και για τις παρενέργειες από τα εμβόλια. Και κάθε πολίτης να αποφασίζει μόνος του πώς θα πράξει. 

Να μην ξεχνούμε ότι τα εμβόλια πολύ γρήγορα "παρασκευάστηκαν", ενώ οι πληροφορίες γύρω από αυτά αναφορικά με τα συστατικά και την επικινδυνότητα τους, θα δοθούν στην δημοσιότητα μετά από 55 χρόνια, όπως ανακοίνωσε προσφάτως ο Οργανισμός Φαρμάκων της Αμερικής FDA. Γιατί, αφού είναι αθώα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου