Dr Perronne: Γιατί οι φαρμακευτικές μισούν και πολεμούν την βιταμίνη D


 21/1/2022

Ναι στην βιταμίνη D, όχι στις μάσκες! 

Ο Dr Perrone, γιατρός, ιολόγος, καθηγητής, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις ασθένειες, υπεύθυνος για τα μεταδοτικά νοσήματα και τα εμβόλια στην Γαλλία για πολλά χρόνια, εξηγεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη, γιατί οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες μισούν και πολεμούν την βιταμίνη D, ειδικά τώρα στην πανδημία του κορωνα-ιού.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Canal 10, στην Γουαδελούπη, δήλωσε ότι

η βιταμίνη D μπορεί να εξισορροπήσει τα πάντα στον ανθρώπινο οργανισμό. Η πολιτική των φαρμακοβιομηχανιών που αποκρύβουν τα οφέλη της, αποτελεί σκάνδαλο. Πρόκειται για πόλεμο κατά αυτής της βιταμίνης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Αν μπορούσαν οι φαρμακοβιομηχανίες, θα "εξαφάνιζαν" την βιταμίνη D. Γιατί; Γιατί προστατεύει σε μεγάλο βαθμό από κάποιες σοβαρές μολύνσεις και μεταδοτικές, και επίσης μειώνει τις ασθένειες που προσβάλλουν τον άνθρωπο. Αποτέλεσμα; Αν οι άνθρωποι λάμβαναν βιταμίνη D (σε σωστές πάντα ποσότητες για τον οργανισμό), τότε θα μειώνονταν κατά δισεκατομμύρια τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών.

 Επίσης, δήλωσε ότι η χρήση μασκών, ιδιαίτερα στα παιδιά, είναι καταχρηστική. Μπορεί να μειώσει την πνευματική αποδοτικότητα των παιδιών, να προκαλέσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ο λόγος της επιβολής τους στους ανθρώπους είναι για να μάθουν να υπακούν και να συμπεριφέρονται σαν σκλάβοι ή όπως τα ζώα. (Πηγή:lemediaen442.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου