Η Ελλάδα οικειοθελώς ρεζιλεύεται διεθνώς: Βούλγαροι ετοιμάζουν εγκυκλοπαίδεια για την πραγματική καταγωγή των "Μακεδόνων"!


3/2/2022

Οι τελευταίες δύο κυβερνήσεις της Ελλάδας έχουν βαλθεί να επιτρέψουν την αλλοίωση της Ελληνικής Ιστορίας από τους σλάβους! Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι! Οι Βούλγαροι, τώρα, εκδίδουν εγκυκλοπαίδεια για την πραγματική καταγωγή των παιδιών της "Μακεδονίας", με στόχο τους τους Σκοπιανούς που επιμένουν ότι αυτοί είναι οι "Μακεδόνες". Η Ελλάδα δεν βρίσκεται πια στο βουλγαρικό στόχαστρο, αφού τα επιτρέπει όλα να συμβούν!

Το βουλγαρικό ίδρυμα "Μακεδονία" με έδρα τη Σόφια προετοιμάζει παιδική εγκυκλοπαίδεια που θα είναι γραμμένη με ελκυστικό τρόπο για τα παιδιά, για να μάθουν αυτά εύκολα και γρήγορα, ποια είναι η ιστορική αλήθεια για την καταγωγή των παιδιών της "Μακεδονίας". Η είδηση υπάρχει στην σκοπιανική ιστοσελίδα presseingtv και στην σελίδα βαλκανικό περισκόπιο. 

Η πρωτοβουλία είναι του Βίκτορ Στογιάνοφ που είναι και ο επί κεφαλής του ιδρύματος "Μακεδονία". Η εγκυκλοπαίδεια, που θα βγει σε 80.000 αντίτυπα, θα απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 14 ετών, και θα είναι γραμμένη στην "μακεδονική περιφερειακή νόρμα της βουλγαρικής γλώσσας" των Σκοπίων, μια και η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει την "μακεδονική γλώσσα" την οποία οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι μιλούν. 

Η ελληνική κυβέρνηση του Μητσοτάκη συνεχίζει να αγνοεί επιδεικτικά την ακραία βουλγαρική και σκοπιανική προπαγάνδα, θέτοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητα της Μακεδονίας μας, και σαφώς της ίδιας της Ελλάδας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου