Νέα ανθελληνική προπαγάνδα από "Ουράνιο Τόξο" και Ασάφογλου: Η Ελλάδα βασανίζει την "τουρκική και μακεδονική μειονότητα"

Οι σλάβοι τα θέλουν όλα - Θα τους τα δώσουμε λοιπόν;

8/2/2022

Τούρκοι και σλάβοι στρέφονται με πρόσφατη ανακοίνωσή τους κατά της πατρίδας μας! Ως πότε πια θα τα ανεχόμαστε όλα αυτά;

Εδώ και χρόνια το αποκαλούμενο Ουράνιο Τόξο προσπαθεί να επιβάλλει στην Ελλάδα την ύπαρξη "μακεδονικής μειονότητας". Το ίδιο πράττει και ο ψευδο-παπάς Τσαρκνιάς.

Όπως ακριβώς και η Ασάφογλου που βλέπει στην Ελλάδα "τουρκική μειονότητα", που μπορεί να συνεργαστεί με την "μακεδονική" και όλοι μαζί να μπουν στην Ελληνική Βουλή και να καθορίζουν τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. 

Συναντήθηκαν πολλοί από δαύτους προσφάτως στην Αριδαία και τα κουβέντιασαν, και για το κόμμα τους, φυσικά. Καλά θα κάνει η ελληνική πολιτεία να λάβει σοβαρότατα υπόψη της όσα προσπαθούν να επιτύχουν σλάβοι και τούρκοι στα εδάφη μας. Και αναλόγως να πράξει, όχι μόνο να τα λάβει υπόψη της. 

Λογικά, θα έπρεπε, όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας, να τους διώχνει η κυβέρνηση, όποιας παράταξης! Δυστυχώς, όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα η κυβέρνηση δεν πράττει τα εθνικώς αναγκαία. Αντίθετα, μέχρι και επιχορήγηση είχε δοθεί από την σημερινή υπουργό πολιτισμού κ. Μενδώνη στον σύλλογο "Krste Misirkov" NPO, που προσφάτως έκανε την ακόλουθη ανθελληνική ανακοίνωση:  

«Φεβρουαρίου 04, 2022

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, είχαμε την τιμή και την χαρά να δεχθούμε την επίσκεψη από εκπρόσωπους την Τουρκικής Μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, με επικεφαλής την Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος ΚΙΕΦ/DEB, κυρία Çiğdem Asafoğlu, στην έδρα μας στην Αριδαία Αλμωπίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν η τουρκική και η μακεδονική μειονότητα στην χώρα μας, που αφορούν στην εκπαίδευση, σε θρησκευτικά ζητήματα, στον κοινωνικό αποκλεισμό και στις διακρίσεις που βιώνουν τα μέλη των μειονοτήτων μας.

Επιπλέον, συζητήσαμε για την άρνηση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, μέχρι σήμερα, να εφαρμόσουν δεσμευτικές για την χώρα μας διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες  που αφορούν στην προστασία των εθνικών, γλωσσικών, θρησκευτικών μειονοτήτων, οι οποίες έχουν επικυρωθεί και έχουν γίνει νόμοι του κράτους αλλά δεν εφαρμόζονται στην πράξη η εφαρμόζονται με ελλειπή τρόπο.

Συμφωνήσαμε, επίσης, ότι αυτές οι συναντήσεις μας θα εξακολουθήσουν να γίνονται και στο μέλλον με έναν εποικοδομητικό διάλογο ώστε να μπορέσουμε από κοινού να βρούμε λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως μειονότητες στην χώρα μας την Ελλάδα.

Krste Misirkov" NPO»

Όσο η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θαρρετά και τολμηρά αυτό το ανθελληνικό παραλήρημα, τόσο οι πληγές βαθαίνουν και δημιουργούν ακρωτηριασμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου