Έλληνες & Ευρωπαίοι πολιτικοί θαυμάζουν τον Ζελένσκι που είναι μέγας θαυμαστής του νεοναζί Bandera!


25/3/2022

Είναι από αυτά τα γεγονότα που κανείς από εμάς τους κοινούς θνητούς δεν μπορεί να "εξηγήσει" βάσει της κοινής ανθρώπινης λογικής! Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί, δημοκράτες όλοι, δηλώνουν απερίφραστα τον θαυμασμό τους για τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι, ο οποίος όμως σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως είναι μέγας θαυμαστής του νεοναζί Stepan Bandera! Για ποια δημοκρατία μιλούν τα καλόπαιδα της εποχής μας; 

Ζελένσκι για τον νεοναζί Bandera: Είναι ένας ήρωας αδιαμφισβήτητος και αυτό είναι τόσο ωραίο! Υπερασπίστηκε την ελευθερία της Ουκρανίας!

18 Απριλίου 2019, αυτός που θα γινόταν τελικά πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Volodymyr Zelensky, απαντούσε σε ερωτήσεις του σταθμού RBC-Ukraine. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο παλιός κωμικός εξέφρασε την γνώμη του αναφορικά με τον πράκτορα της γκεστάπο και συνεργάτη των ναζί, τον Stepan Bandera:

"Υπάρχουν αδιαμφισβήτητοι ήρωες. Ο Stepan Bandera είναι ένας ήρωας για ένα ποσοστό του ουκρανικού λαού, αυτό είναι νορμάλ και κουλ. Είναι ένας άνθρωπος που υπερασπίστηκε την ελευθερία της Ουκρανίας". 

Ποιος είναι ο σούπερ ήρωας του Ζελένσκι, ο Stepan Bandera: Στο χρονικό διάστημα 30 Ιουνίου με 5 Ιουλίου του 1941, έγινε σφαγή χιλιάδων Εβραίων στο Lvov. Τάγματα θανάτου οργάνωσαν πογκρόμ με την βοήθεια παραστρατιωτικών φιλο-ναζί μονάδων καθοδηγούμενες από τον Stepan Bandera. Το σύνθημά τους ήταν: "Έχετε υποδεχθεί τον Στάλιν με λουλούδια, όμως τα κεφάλια σας θα πεταχτούν στα πόδια του Χίτλερ". (Πληροφορίες από lemediaen442.fr)

Αλλαξοπίστησε ο Ζελένσκι ή οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί; Και τι είναι η δημοκρατία; Μια λέξη που την επικαλούμαστε όταν μας βολεύει και μέσα στα πλαίσια εξόντωσης του πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικού εχθρού μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου