Σοφία Σακοράφα, Μέρα25: Κανένας δεν έχει δικαίωμα να υπερηφανεύεται για την ιστορία του ελληνικού κράτους

 15/84/2022

Συγκλονιστική η ανθελληνική συμπεριφορά της Σοφίας Σακοράφα του Μέρα25 - Μέσα στην ελληνική βουλή μιλά για πολλές μειονότητες στην χώρα μας!

Ο λόγος της Σακοράφα είναι μία μομφή κατά της Ελλάδας, της χώρας που την τρέφει και της δίνει τον παχυλό μισθό της. Κατά την γνώμη της, είμαστε γεμάτοι συμπλέγματα και δεν αντιμετωπίζουμε σωστά τις μειονότητες που ζουν εδώ!

Μίλησε στην βουλή για "αλβανική, βλάχικη, σλαβομακεδονική, τουρκόφωνη/τουρκική κ. ά..μειονότητες", οι οποίες δεν λαμβάνουν στην πατρίδα μας την μόρφωση που δικαιούνται!

"Έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε στις μειονότητες την ευκαιρία να βιώσουν τη γλωσσική τους πολυμορφία και την παράδοσή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία στα σχολεία". Φρόντισε να κάνει και μία παρένθεση η Σακοράφα:

"Το ελληνικό κράτος έχει υποχρέωση να ξεπεράσει τη φοβική και πολύπλοκη αντιμετώπιση των ιδιαίτερων γλωσσών και κουλτούρας των κοινοτήτων του". 

Είπε μέσα στην Βουλή ότι η εθνική αλληλεγγύη και η ύπαρξη του έθνους δεν απειλούνται από αυτές τις μειονότητες και "κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υπερηφανεύεται για την ιστορία του ελληνικού κράτους σε αυτόν τον τομέα". 

Όλα αυτά συνέβησαν στην βουλή στις 8 Απριλίου και μπορεί κάποιος να αναζητήσει το σχετικό βίντεο που ανάρτησε το κόμμα της, ώστε να ακούσει ζωντανά τον ανθελληνικό λόγο της. 

Εθνικά επικίνδυνη η συγκεκριμένη βουλευτής, καθώς και οι περισσότεροι εκεί μέσα! 

Εν τω μεταξύ οι γείτονες βρίσκουν όσα επιχειρήματα χρειάζονται από την κάθε Σακοράφα, ώστε να απογειώνουν τις διεκδικήσεις τους εις βάρους του έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου