Ο απαράδεκτος Μέμος Μπεγνής: Η Ελλαδίτσα ήταν πάντα πίσω! Εννοεί στην προβολή γκέι καταστάσεων...


 21/4/2022

Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής αναφέρεται στην πατρίδα μας και την χαρακτηρίζει Ελλαδίτσα! Φευ! Ξέρει τι λέει; Και ειδικά όταν συσχετίζει την Ελλάδα του φωτός με το γκέι τηλεοπτικό φιλί που έδωσε στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου!

«Πάντα αυτή η χώρα ήταν πίσω στα πάντα. Όλα γίνονται πρώτα στις άλλες χώρες της γης και τελευταία είναι η Ελλαδίτσα. Η σεξουαλική μας επιλογή που δεν είναι επιλογή είναι προσανατολισμός – έτσι γεννιέται ένας άνθρωπος, ή θα γεννηθεί straight ή θα γεννηθεί gay… Θα έπρεπε να κατανοούμε περισσότερο τους ανθρώπους και να τους δεχόμαστε ακόμα κι αν η άποψη τους ή οι επιλογές τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας.

Κι ακόμα κι αν δεν τις κατανοούμε θα έπρεπε να τις σεβόμαστε από τη στιγμή που δεν μας ενοχλούν. Σε πολλές αμερικανικές σειρές υπάρχει ένας gay χαρακτήρας μέσα γιατί είναι στην καθημερινότητά μας και θα έπρεπε να είναι. Τα πράγματα είναι απλά. Απορώ γιατί το 2022 το συζητάμε ακόμα αυτό το πράγμα».

Αυτά τα δήλωσε σε μία εκπομπή με το όνομα "Love it", που όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι υψηλών ελληνικών γλωσσικών απαιτήσεων... 

Κύριε Μέμε, αν αισθάνεσαι άβολα στην "οπισθοδρομική" χώρα μας, γιατί δεν πας να ζήσεις σε μια άλλη χώρα της γης; Η προβολή της κρεβατοκάμαρας μας δείχνει τον ανώτερο πνευματικό μας κόσμο; Πάνε στην Αμερική βρε αδερφέ, που τα κάνουν όλοι όλα πρώτοι, άλλωστε θα σου ταιριάζει το κλίμα εκείνης της χώρας που δεν είναι ενιαίο έθνος...

Επίσης, κύριε Μέμε, δεν είναι Ελλαδίτσα! Είναι Ελλαδάρα! Φίλα όποιον θες, κάνε ό,τι θες στον προσωπικό σου μικρόκοσμο, αλλά μην πιάνεις τα έθιμα, τις παραδόσεις, το πνεύμα και τους αγώνες του Ελληνισμού στο στόμα σου! Όλα αυτά δεν είναι οπισθοδρόμηση, είναι το μέλλον μας! 

Άντε πια, έχουμε απηυδήσει με τις επιθέσεις όλων σας κατά του έθνους μας, το οποίο, σημειωτέον, δεν το υπερασπιστήκατε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου