Υγειονομικοί: Ο Νίκος στην Αθήνα κατέρρευσε, ο Νίκος στην Θεσσαλονίκη λέει: Αν με λέγανε Αχμέτ...


9/4/2022

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης ξεπερνά κάθε όριο λογικής, έχοντας αφήσει τον εαυτό του έρμαιο μιας πρωτόγνωρης εκδικητικής μανίας απέναντι στους υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν. 

Ο Νίκος Τριβέλας, όπως μας ενημερώνουν οι υγειονομικοί, μετά την Σοφία, κατέρρευσε και αυτός, μετά από 20 ημέρες απεργίας πείνας. Η κυβέρνηση περιμένει να πεθάνουν οι άνθρωποι αυτοί για να πάρει πίσω αυτό το ανάλγητο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού; 

Να επισημάνουμε στον Μητσοτάκη ότι στην Γερμανία, που είναι αγαπημένη του χώρα, εδώ και μία εβδομάδα έχουν αρθεί όλα τα μέτρα για την πανδημία, και ακόμα και η μάσκα ΔΕΝ φοριέται ούτε καν στα σούπερ μάρκετ. 

Να μεταφέρουμε στον πρωθυπουργό και το μήνυμα του Νίκου από την Θεσσαλονίκη που μαζί με συναδέλφους του υγειονομικούς για ακόμα μία μέρα διαμαρτύρονται, ενώ έχουν να πληρωθούν 8 μήνες: 

Αν με λέγανε Αχμέτ και είχα τρία παιδιά, δεν θα με υποχρέωνε ο πρωθυπουργός να κάνω εμβόλιο, θα μου έδινε επιδόματα για μένα και τα παιδιά μου  και θα ζούσαμε όλοι μια χαρά. Δυστυχώς, όμως, με βάφτισαν Νίκο και γεννήθηκα σ΄ αυτήν εδώ την χώρα που έχει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Και δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου. 

Την ίδια αγωνία έχουν όλοι οι υγειονομικοί, πώς θα ζήσουν οι οικογένειές τους. Μία μάνα λέει: Και ο χειρότερος εγκληματίας στην φυλακή, που μπορεί να έχει σκοτώσει κιόλας άνθρωπο, παίρνει τουλάχιστον 28 ευρώ. Εμείς, τι έγκλημα κάναμε και είμαστε τόσους μήνες απλήρωτοι; 

Προφανώς, το έγκλημα των υγειονομικών, στο μυαλό του Μητσοτάκη, και των αυλικών του βέβαια, είναι η ανυπακοή τους στην διαταγή του.

Αν ήταν μεγάλος ηγέτης, θα συνειδητοποιούσε το λάθος του, θα ζητούσε συγγνώμη και θα άφηνε τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην εργασία τους. Όμως όχι, θέλει ακόμα να αποδείξει σε όλους μας ότι είναι πιο μικρός και από τον μικρότερο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου