Φυσικός Brian Catt: Μεγάλη απάτη η κλιματική αλλαγή που στηρίζεται σε πλαστά δεδομένα! Εξηγεί τι ελέγχει το κλίμα της γης


23/8/2022

Ο φυσικός Brian Catt καταγγέλλει ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε

από τον ΟΗΕ  και την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος IPCC και στηρίχθηκε στο δόγμα τους για το CO2.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Richard Tice στο TalkTV την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022, ο φυσικός και μηχανικός Brian Catt διαβεβαιώνει τους ανθρώπους ότι "δεν υπάρχει λόγος πανικού λόγω κλιματικής αλλαγής, αντίθετα θα έπρεπε όλοι να είναι εφησυχασμένοι!".  

Σύμφωνα με τον φυσικό Brian Catt, ο ΟΗΕ έχει διαστρεβλώσει και παραποιήσει την φυσική ιστορία του πλανήτη χρησιμοποιώντας μύθους και ψέματα, γιατί στην πραγματικότητα

"η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ανεβαίνει και κατεβαίνει έναν βαθμό στον Ισημερινό και δύο βαθμούς στους Πόλους, κάθε χίλια χρόνια! Και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Η αύξηση της θερμοκρασίας δεν είναι κάποιο ασυνήθιστο γεγονός. Η θερμοκρασία αυξάνεται κατά έναν βαθμό ανά αιώνα. Και μάλιστα η θερμοκρασία μπορεί να ανεβεί αλλά και να κατεβεί κατά έναν βαθμό". 

Ο Brian Catt είναι πεπεισμένος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη για την οποία μιλά η εξουσία σε παγκόσμια βάση, δεν είναι μετεωρολογικό αλλά άλλου είδους παιχνίδι. 

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του τόνισε ότι οι αποκαλούμενοι ειδικοί επί του θέματος, πλαστογραφούν τα δεδομένα έτσι ώστε να τα δώσουν ως επιχειρήματα στα στόματα των ανθρώπων της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος IPCC.

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι με ενωμένες τις δυνάμεις τους αποδίδουν την ευθύνη για την υπερθέρμανση του πλανήτη στο CO2, κι αυτό το πράττουν για να καλλιεργήσουν στους ανθρώπους ένα βαθύ αίσθημα ενοχής και στην συνέχεια να επιβάλλουν φόρους όλων των ειδών. 

"Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν συμβαίνει. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι ελάχιστο, όσον αφορά στις παγκόσμιες παραμέτρους της ατμόσφαιρας... Υπάρχουν παράγοντες που είναι πολύ πιο σημαντικοί. Όπως ο ήλιος που λάμπει και η βαρύτητα που τραβάει την ατμόσφαιρα στο έδαφος. Όλα αυτά καθορίζουν την θερμοκρασία. Αλλά, ο έλεγχος του καιρού κυρίως προέρχεται από τους ωκεανούς, από τα σύννεφα. Τα σύννεφα ελέγχουν την σταθερότητα του κλίματος στην γη". Πηγή: lemediaen442.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου