Oliver Jankes, μετά το εμβόλιο: Φλεγμονή νωτιαίου μυελού, αναπηρική καρέκλα, μάτια ακίνητα, ζωή σαν εφιάλτης


23/8/2022

Ανάπηρος έμεινε ο νεαρός Oliver Jankes, μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου BioNTech. Ήταν υγιέστατος, και ξαφνικά βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Η διάγνωση;

Σύνδρομο Guillain-Barre. 

Ο κόσμος του 22χρονου Γερμανού αναποδογύρισε και η ζωή του στριμώχτηκε σε μια αναπηρική καρέκλα όχι όταν έκανε την πρώτη δόση στις 3/6/2021, αλλά όταν έκανε την δεύτερη δόση στις 15/7/2021. Μετά από τρεις εβδομάδες, όπως διηγείται ο ίδιος ο Όλιβερ σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (και στην ιστοσελίδα corona-blog.net), έμεινε παράλυτος. 

"Αρχικά, παρατήρησα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα πόδια μου και μετά ήμουν εντελώς παράλυτος, από πάνω μέχρι κάτω, όπως τα βλέπει κάποιος σε ταινία, αυτό ζούσα, τα μάτια μου ίσα που κινούνταν, τίποτα περισσότερο". 

Ο Όλιβερ βρέθηκε στην εντατική, και όχι μόνο μία, αλλά πολλές φορές σχεδόν πέθανε. Τελικά σώθηκε, αλλά μέχρι σήμερα δεν μπορεί να επιστρέψει στην παλιά και δραστήρια ζωή του, αφού η αναπηρία παραμένει και η φλεγμονή του νωτιαίου μυελού προκαλεί δυνατούς πόνους. 

Το σύνδρομο Guillain-Barre είναι μια πολυνευροπάθεια που οδηγεί σε μυϊκή αδυναμία και αυτό το σύνδρομο αποτελεί πια την σκληρή πραγματικότητα και για τον Όλιβερ και για πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως που έχουν υποστεί βαριές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού. 

Πληροφορίες από apolut.net & corona-blog.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου