Παραλήρημα του "δημοσιογράφου" Δήμου Βερύκιου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών!


 17/10/2022

Αν δεν αφήσουμε τους Σκοπιανούς να αυτο-αποκαλούνται "Μακεδόνες" που ομιλούν την "μακεδονική" γλώσσα... κινδυνεύουμε από τους Τούρκους!

Δήμος Βερύκιος, ο "δημοσιογράφος" ο ανιστόρητος που σήμερα πλέκει το εγκώμιο της συμφωνίας των Πρεσπών: Είναι το μοναδικό ανάχωμα στην τουρκική επιθετικότητα στα Βαλκάνια.

Μεταξύ διαφόρων παραληρηματικών θέσεων που εκφράζει σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος στην σελίδα ieidiseis.gr, γράφει και τα κάτωθι:

"Η Ελλάδα ας το βάλει καλά στο μυαλό της :

• Εάν δεν εφαρμόζει, δεν υπερασπίζεται και δεν αγωνίζεται για να παραμείνει ενεργή η Συμφωνία των Πρεσπών σύντομα θα χάσει τα “αυγά και τα καλάθια” στα Βαλκάνια!

• Εάν δεν πιστεύει στην Συμφωνία των Πρεσπών και δεν αγωνίζεται για την πίστη εφαρμογή της και από τα δυο μέρη, νομοτελειακά θα εκφυλιστεί και θα ακυρωθεί στην πράξη! Και μετά θα είναι αργά για δάκρυα …Στέλλα.

Αυτή την στιγμή η Συμφωνία των Πρεσπών είναι το μοναδικό αξιόπιστο ανάχωμα στις επιθετικές στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας στα Βαλκάνια που αποκτούν νέα δυναμική και ποιοτικά χαρακτηριστικά λόγω των γεωπολιτικών μεταβολών που προκαλούνται στην ευρύτερη περιοχή από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση που μαστίζει την γηραιά ήπειρο".

 Έχουμε γεμίσει Βερύκιους στην πατρίδα μας που υπερασπίζονται διακαώς την προδοσία της Μακεδονίας μας, καθώς και την "μακεδονική" υπόσταση των σλαβοσκοπιανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου