Ακαδημία Αθηνών: Η απόλυτη ξεφτίλα

                                                                            Φωτ. INTIME

17/10/2022

Κάποτε, η Ακαδημία Αθηνών υπερασπιζόταν τα ιστορικά μας δίκαια και εκείνους τους Έλληνες που ευεργετούσαν την πατρίδα. Σήμερα η ίδια αυτή Ακαδημία σημαίνει την απόλυτη ξεφτίλα, αφού δεν δίστασε να βραβεύσει τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Στις 13 Οκτωβρίου του 2022 συνεδρίασε η Ολομέλεια της Ακαδημίας Αθηνών και εξέλεξε ως μέλος της τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλος ως τακτικό της μέλος στην προκηρυχθείσα έδρα δημοσίου δικαίου. 

Πολλά λόγια, φανφαρονικοί τίτλοι, μια μακρά πορεία σε ηθική πλέον και ιστορική κατάπτωση, έτσι είναι η σημερινή Ακαδημία Αθηνών, και δυστυχώς οι σύγχρονοι Έλληνες δεν δίνουν σημασία στον απόλυτο και άνευ προηγουμένου εξευτελισμό των εθνικών ιδεωδών.

Χωρίς να λάβει κάποιος υπόψη του τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Παυλόπουλος στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα ως ενεργός πολιτικός και μόνο λαμβάνοντας υπόψη τον καταστροφικό του ρόλο στην ψευδο-συμφωνία του Τσίπρα με τους σλάβους, ο Παυλόπουλος θα έπρεπε να λογοδοτήσει για την προδοτική του υπογραφή και να εξοστρακιστεί από το έθνος μας. 

Αντ΄ αυτού, η Ακαδημία Αθηνών τον βραβεύει για τις "υπηρεσίες" του στην πατρίδα!!! 

Ανάλγητοι και φαντασιόπληκτοι όλοι τους, βουτηγμένοι στα προσωπικά τους θέλω και τα εξουσιο-ηδονικά πάθη τους, κάνουν κακό, μεγάλο κακό στην Ελλάδα και στο μέλλον της.  Και, προς ώρας, κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου