Νεκρός ξαφνικά γνωστός Bodybuilding που έλεγε στους ανεμβολίαστους: Αν πεθάνω, έχετε δίκιο, αν δεν πεθάνω να εμβολιαστείτε


 17/10/2022

" Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, πολύ ευχαρίστως να χρησιμοποιήσετε εμένα ως εργαστηριακό αρουραίο (πειραματόζωο) - Ο γνωστός Bodybuilding-πρότυπο και συγγραφέας Doug Brignole πέθανε στα 63 του χρόνια.

 Πέθανε ξαφνικά και η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. 

 Ο Brignole είχε τοποθετηθεί δημοσίως υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνα-ιού. Η τελευταία του δημοσίευση, μάλιστα, διαδόθηκε ευρέως. 

"Βάσει των ερευνών μου, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο Covid-εμβόλιο. Πρέπει αυτό να χορηγηθεί ευρέως". 

Ο Brignole έγραψε: "Όσοι από εσάς πιστεύουν ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν εμένα ως πειραματόζωο. Αν πεθάνω, θα έχετε εσείς δίκιο. Αν δεν πεθάνω όμως και δεν έχω καμιά παρενέργεια από τα εμβόλια, τότε κάνετε εσείς λάθος και πρέπει να το παραδεχθείτε (τουλάχιστον στον εαυτό σας). Ή ακόμα καλύτερα: Θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι παραπλανηθήκατε και να πείτε στον κόσμο ποιος σας παραπλάνησε, ώστε και άλλοι άνθρωποι να επωφεληθούν (από τα εμβόλια) γλυτώνοντας από αυτούς τους τρομοκράτες (τους ανεμβολίαστους)."

Σε διάφορες δημοσιεύσεις του ο Brignole δήλωνε ενθουσιασμένος με τα εμβόλια που έκανε. Την προηγούμενη εβδομάδα στον λογαριασμό του στο instagram ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό AAU Mr. Universe στο Λας Βέγκας. 

Σύμφωνα με το Fitness Volt, ο έμπειρος και παγκοσμίου φήμης Doug Brignole πέθανε σε ηλικία 63 ετών και η αιτία του θανάτου του είναι ακόμα άγνωστη, παρά το γεγονός ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγονται πολλά και διάφορα. 

Πληροφορίες από  thegatewaypundit.com & uncutnews.ch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου