Ο Δένδιας υπέγραψε μνημόνιο ιατρικής φύσεως με τα Σκόπια στα "μακεδονικά"


1/12/2022

Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκος Δένδιας συνεχίζει να προσβάλλει την πατρίδα μας, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της κυβέρνησής του να συνεχίσει την πολιτική του Τσίπρα στο σκοπιανικό θέμα. Αλλά, όταν υπογράφεις υπουργέ ένα μνημόνιο συνεργασίας με τους σλάβους, σε τι γλώσσα υπογράφουν αυτοί; Μα φυσικά, στα "μακεδονικά"  κατά αυτούς, και τραγικώς, και κατ΄ εσέ!...

Ακάθεκτη συνεχίζεται η παγίωση της "μακεδονικής" γλώσσας των Σκοπιανών με την Ελλάδα να την αναγνωρίζει και στα χαρτιά που υπογράφει μαζί τους. 

Έτσι, προσφάτως, ο Δένδιας υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης του υπουργείου του με το υπουργείο υγείας των Σκοπίων και το ίδρυμα τους της εμβρυομητρικής ιατρικής. Αφορά δωρεάν προγεννητικούς ελέγχους των γυναικών αυτής της χώρας για την περίοδο 2022-2025.

Στην "μακεδονική" γλώσσα υπέγραψε ο υπουργός τους Μπέκιμ Σάλι, και αυτή την γλώσσα, εκτός του Δένδια, την αποδέχθηκε και ο καθηγητής του ιδρύματος εμβρυομητρικής ιατρικής Νικολαΐδης που επίσης υπέγραψε το μνημόνιο.  

Επίσης, απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι σ΄ αυτή την υπογραφή δεν εμπλέκεται το ελληνικό υπουργείο υγείας, αλλά το υπουργείο του Δένδια. 

Οι πολιτικοί της Ελλάδας συνεχίζουν να χαρίζουν απλόχερα γη και ύδωρ και ιστορία και γλώσσα και γνώσεις στους γείτονες που πανευτυχισμένοι καθιερώνονται ΠΑΝΤΟΥ ως "Μακεδόνες". 

Αναμένουμε λοιπόν να μας βρουν και τα χειρότερα ως έθνος, τα πολύ χειρότερα... (Φωτο:viadiplomacy.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου