Ανήκουστο: Θα κάνουμε μνημείο για τον αρχικομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ στην Μακεδονία, στις Καρυές!

 

 9/12/2022

Τι άλλο παράλογο, αφύσικο κι ανήκουστο θα συμβεί στην πατρίδα μας; Η πρόεδρος Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Βούλγαρο ομόλογό της Ρούμεν Ράντεφ, και ένας από τους καρπούς των συνομιλιών τους ήταν η ανέγερση αγάλματος του αρχικομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ στην Μακεδονία μας. 

Οι Βούλγαροι και η Σακελλαροπούλου δεν τον θεωρούν αρχικομιτατζή, αλλά επαναστάτη. Όμως, ο Γκότσε Ντέλτσεφ ήταν ένας από τους ηγέτες της αποκαλούμενης "Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης" που με αγριότητα και βαναυσότητα προσπαθούσε να εκβουλγαρίσει τα ελληνικά χωριά της Μακεδονίας μας. 

Το σύνθημά του, όπως και όλων των Βούλγαρων και των Ρώσων τότε, ήταν η "Μακεδονία" στους "Μακεδόνες". Σκοπός όλων των κομιτατζήδων ήταν η αρπαγή της Μακεδονίας από την Ελλάδα, η αυτονόμησή της και η δημιουργία ενός ξεχωριστού "μακεδονικού" έθνους. 

Οι Έλληνες πολέμησαν τότε κατά των Τούρκων και των Βούλγαρων κομιτατζήδων, ώστε να αποτινάξει από πάνω της η Μακεδονία την σκλαβιά των αιώνων. 

Και σήμερα, ο Βούλγαρος πρόεδρος μαζί με την Ελληνίδα πρόεδρο συζητούν την τοποθέτηση μνημείου - αναμνηστικής πλακέτας του Γκότσε Ντέλτσεφ στις Καρυές Σερρών!

Για τον Βούλγαρο πρόεδρο, επιβάλλεται να τοποθετηθεί αναμνηστική πλακέτα για τον Γκότσε Ντέλτσεφ, αφού συμπληρώνονται 120 χρόνια από την δολοφονία του. Επίσης είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα συμφωνήσει, αφού πια αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα στρατηγικής και εταιρικής σχέσης και συνεννόησης. (Βλέπει την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών και ορέγεται, άδικο έχει;)

Από την πλευρά της η Σακελλαροπούλου δήλωσε ότι μόλις τεθεί επισήμως το αίτημα για το σχετικό μνημείο, θα εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές. 

Αντί να χτυπήσει την γροθιά στο τραπέζι και να πει τα αυτονόητα υπέρ των Ελλήνων, η Σακελλαροπούλου για άλλη μια φορά έδωσε το πράσινο φως υπέρ των σλάβων. (Φωτογραφία:cnn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου