Προκόπης Παυλόπουλος: Ξανά ομιλητής, ο ατιμότερος όλων να μιλά για αριστεία!...

18/1/2023
Ο ατιμότερος πρόεδρος όλων στην σύγχρονη Ελλάδα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε ξανά δημοσίως, κατηγορώντας αυτούς που παριστάνουν τους άριστους, ενώ είναι άχρηστοι. Αυτός και αυτοί που τον προβάλλουν, τι είναι; Άριστοι; Θα τρελαθούμε σ΄ αυτή την χώρα! 

Τον καλέσανε λοιπόν τον Προκόπη Παυλόπουλο να μιλήσει σε εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα Υποτροφιών "Θάλασσες Αριστείας" ExcellenSeas στην Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών. Και μίλησε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας που πια περπατά στην χώρα και ως Ακαδημαϊκός υψίστου κύρους. 

Πολλά και διάφορα είπε πάλι ο Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι εμείς οι Έλληνες οφείλουμε, κατά την Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας, να θέτουμε πάντα το "πρόταγμα" της Αριστείας ως "δείκτη πορείας" του Ελληνισμού. 

Μήπως πρέπει να σε έχουν και για πρότυπο Παυλόπουλε τα Ελληνόπουλα; 

Ο ατιμότερος και αχρηστότερος όλων των προέδρων στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, ο Προκόπης Παυλόπουλος, που υπέγραψε την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα κι έκτοτε οι σλαβοσκοπιανοί πανηγυρίζουν διεθνώς ως "Μακεδόνες" που μιλούν τα "μακεδονικά", αυτός λοιπόν που βιαστικά έβαλε, Γενάρης ήτανε, βιαστικά την υπογραφή-ταφόπλακα για την Μακεδονία μας, αυτός, τολμά να μιλά για τους άριστους, για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του ελληνικού έθνους. 

Σύλλογοι και φορείς τον αποθεώνουν, ενώ ταυτόχρονα και τραγικά, η Μακεδονία μας στάζει πύον και αίμα από τις πληγές που αυτός της άνοιξε. 

Η εθνική μας καταβαράθρωση συνεχίζεται... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου